"9-те слънца" от Джеф Абот

14193
"9-те слънца" от Джеф Абот
Те ме натопиха. Те отвлякоха сина ми. Те ще си платят...

Сам Капра е предаден от съпругата, която обожава. Бившите му колеги от ЦРУ го преследват като престъпник. Тайна групировка го замесва в мащабен заговор.

Той има една причина да живее – да спаси новородения си син от неговите похитители.

„Лъжи” от Али Найт

Възможно ли е напълно да опознаеш някого? Можеш ли безпрекословно да се довериш? Как ще реагираш, ако откриеш, че един от най-близкит...

Сега Сам притежава верига от барове по целия свят. Те служат като прикритие на работата му в секретна, изключително мощна организация. Но истинската му мисия е да използва всичките си умения, за да открие детето си.

Похитителите му предлагат сделка. Те ще освободят сина му, ако той елиминира човека, който може да ги разобличи. С помощта на мистериозна млада жена, чиято дъщеря също е отвлечена, Сам тръгва по следите на своята мишена.

Преследван от ЦРУ, той прекосява страната в една опасна, отчаяна надпревара с времето. Но Сам вече познава тази игра! И ако трябва ще промени правилата й, за да види сина си жив.

След шеметния успех на „Адреналин” това е вторият роман с участието на героя от ново поколение – Сам Капра. Интелигентен и динамичен, „9-те слънца” затвърждава мястото на Джеф Абот редом до майстори в жанра като Харлан Коубън, Лий Чайлд и Ноа Бойд.

 

„Пристан за двама” от Никълъс Спаркс

  От началото на седмицата на книжния пазар се разпространява "Пристан за двама" на автора Никълъс Спаркс, издателство "ЕРА". Пристиг...

Цена: 15 лв.

432 страници

Размери – 20Х13 см

 

 

„Бунтът на безименните"

  С притчите си загадъчният продавач на мечти продължава да вдъхновява всеки, загубил посоката към щастието. В очите на другите той е ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com