„Бунтът на безименните"

8717
„Бунтът на безименните"
Книгата е необикновена приказка от Аугусто Гури за хората, които искат да спасят мечтите си.

 

С притчите си загадъчният продавач на мечти продължава да вдъхновява всеки, загубил посоката към щастието. В очите на другите той е странник, но неговите думи подтикват слушателите му да спрат за миг забързания бяг на ежедневието и да обърнат поглед към себе си.

"Капан за ергени" от П. Г. Удхаус

Любовта е вечна! Любовта е лудост! Любовта е изключително забавна! Особено когато закоравели ергени отчаяно се опитват да избягат от не...

Заедно с учениците си – ексцентрични, объркани и сложни личности, продавачът на мечти провокира онези, които го слушат, да се замислят за живота си. Във време, в което хората са предвидими, лишени от емоционален заряд, оплетени в мрежите на рутината, той разкъсва веригите на несъзнателното съществуване, развихря умовете и изтъква силата на всяка една индивидуалност.

Стъпваме върху повърхността на земята, вървим по повърхността на съществуването, дишаме на повърхността на интелекта. И никой не се осмелява да направи крачка отвъд. Да потърси себе си, да се изгуби, да превърне всеки свой ден в нов епизод, всеки завой в нова история.

Вълнуващ и вдъхновяващ, този роман ни насърчава да строим мостове между миналото, настоящето и мечтите за бъдещето, да признаваме собствените си грешки и да приемаме другите, каквито са. Учи ни да опитомяваме призраците, които отнемат радостта от живота. Подтиква ни да бъдем продавачи на мечти!

Аугусто Кури е световноизвестен психиатър, писател, психотерапевт и учен. Книгите му са публикувани в над 50 страни, а в родната си Бразилия той е най-продаваният автор за последното десетилетие.

"Страх от обвързване"

Башак Саян е позната на милиони зрители с ролята си на Джейда в хитовия сериал „Листопад”. Сега към популярността й на актр...

Цена: 12.99 лв.

248 страници

Размери – 20Х13 см

ISBN 978-954-389-195-5

На пазара – от 20.02.2012 г.

От днес четете две заглавия от Агата Кристи

Агата Кристи – ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com