5 стила на гримиране, които трябва да оставите в миналото

10214
5 стила на гримиране, които трябва да оставите в миналото
Снимка: iStock/Guliver

Както при всяко нещо, при грима също има водещи и минали тенденции. Трябва да се научите да ги следвате и спазвате, за да бъдете винаги актуални и красиви. Гримирането може да включва различни техники и методи, то е необятно, особено ако човек има повече въображение и усещане за стил. Кои са тенденциите, които трябва да оставите в миналото обаче? Нека видим.

Тежък, изразителен грим – опушен или грим в арабски стил, подходящ за вечерен тоалет и специален повод. Изглежда добре, но вече не е модерен. Тенденциите насърчават естествения външен вид и излъчване, което се постига с минимален брой продукти за грим и леко подчертаване на естествената красота. На мода са не толкова грим продуктите, колкото тези за грижа за кожата, за нейното хидратиране, предпазване от бръчки, забавяне признаците на стареене, тъмните кръгове и т.н.

Мицеларна вода: най-добрият начин да премахнете целия грим

Говоренето за почистване на кожата е един от първите уроци, които чуваме, когато започнем да растеме и премахването на грима преди ляга...

Една тенденции, която не засяга толкова грим, колкото прическата е онази, при която косата е на вълни. Не пречи да си направите такива за плажа, но за специално събитие, по-добре избегнете тази прическа. Големите вълни в косата са били актуални преди. Сега навлизат прически от 60-те години, когато косата е било прилежно заглаждана и подредена. Това е модерно. Добавете лек грим към прическата и заблестете!

Съвсем нова тенденция както за тялото и цялостната визия, така и при грима е да започнем да изразяваме себе си, да бъдем смели и да експериментираме. По тази причина всеки незначителен грим е демоде. Залага се на ярките цветове и смелите комбинации. Всичко, което отива на тоалета ви и ви се струва твърде екстравагантно – вероятно то е подходящо за вас. Опитайте смело съчетание от цветове на очите или по-ярко червило. Съчетайте го с аксесоар или дреха. Имате необятен набор от възможности, стига да сте готови да експериментирате с четката.

Красива тенденция, чието време вече отмина е това на матовите продукти за грим – пудра, червило, сенки и т.н. Всички те, създаващи матов ефект, не са сред водещите тенденции днес. Завръща се блясъкът и смелото подчертаване с разни блещукащи частици.

Голяма част от дамите полудяха по различни корекции на лицето и особено по филърите. Е, те вече не са модерни. В концепцията на естествения външен вид няма място за тях. Вече е време да се заложи на естествената големи и форма на устните и тяхното подчертаване с любимо червило или блясък за устни. Няма нужда да променяте напълно образа си с разни козметични процедури, които могат да нанесат трайни увреждания по лицето ви в бъдеще. Заложете на естествената красота, за да бъдете здрави и модерни.

Какво ще се случи с вас, ако спрете да се гримирате

Представата ни за красива визия често се свързва с грима. За него отделяме доста време, стараем се да направим добро впечатление и да у...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com