Какво ще се случи с вас, ако спрете да се гримирате

4817
Какво ще се случи с вас, ако спрете да се гримирате
Снимка: iStock/Guliver

Представата ни за красива визия често се свързва с грима. За него отделяме доста време, стараем се да направим добро впечатление и да усвоим техники, с които да се гримираме все по-добре. Тук идва въпросът какво ще стане с естествения вид и красота, защото те са на заден план. Какво ще стане, ако спрете да се гримирате? Ако сте се чудили, нека видим отговора.

Вероятно ви се е случвало да се погледнете в огледалото, когато сте гримирани и да не се познаете, но да се усмихнете на резултата. Съвсем логично, когато сте без грим, се мръщите на огледалото. Е, ако намалите грима, ще започнете да се възприемате такива, каквито сте и няма да се плашите от външния си вид. Ще се заобичате, а това е най-важното в живота.

7 прости съвета за перфектно нанасяне на очната линия

Очната линия може да повлияе върху погледа, правейки го изразителен, секси, подчертан и завладяващ. Много дами обаче изпитват трудност ...

Когато премахнете грима, кожата ще се възстанови, защото малко или много тя бива увреждана, когато нанасяте различни продукти върху нея, особено ако са със съмнително качество. Ето защо, без грим тя се стане по-устойчива на слънчеви лъчи. Когато отивате на плажа, ще ви трябва само слънцезащитен крем и нищо друго. Ще се радвате на красивата си кожа през цялото време.

Гримът доказано може да ускори стареенето на кожата заради съставките, които съдържа. Неслучайно, когато сте без грим, изглеждате по-млади. Такива и ще се запазите, ако ограничите ползването на продукти за гримиране. Гримът ви прави да изглеждате с години по-възрастни.

Когато излезете навън през топъл летен ден и се гримиране, се притеснявате, че моливът може да се размаже от жегата, фон дьо тенът да се разтече и т.н. Ако сте без грим, не само че няма да задушавате кожата, а и няма да се тревожите, че продуктите могат да се разтопят от слънцето.

Хората ще ви възприемат по-различно, когато сте без грим, защото се смятате, че гримът крие същността ви и че ставате някой друг с него. Няма нищо по-красиво от естествената усмивка и вид на лицето. Така околните няма да се притесняват да ви заговорят или да си мислят, че сте надменни, напротив. Без грим изглеждате много по мили и невинни, отколкото ако сложите всички продукти от несесера с гримовете.

Няколко трика, с които гримът ще издържи по-дълго

Всяка дама би желала гримът ѝ да издържи по-дълго, особено ако е заета през целия ден. Хубаво ще е да се гримираме веднъж и да имаме св...

Разхождайки се без грим, ще вдигнете самочувствието си. Ще възприемете това като смела крачка, а когато започнете да получавате само положителни отзиви и отношение, ще бъдете горди от себе си. Ще се убедите, че сте естествено красиви и че хората харесват истинската ви същност. Нямате нужда от грим, за да изглеждате и да се чувствате чудесно.

Когато не носите грим, лицето се почиства много по-лесно. Изискват се минимални грижи. Измиването е по-лесно, нанасянето на продукти за грижа за кожата - също.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com