7 статуса във Facebook, които те правят жалък

3898
7 статуса във Facebook, които те правят жалък
Снимка: iStock/Guliver

Разликата между това да си жалък офлайн и да си жалък онлайн е в това колко хора разбират, че си жалък. Ето защо, дори да сме супер нещастници в живота, би било добре да спазваме определена хигиена на поведение в социалната мрежа, която позволява да не разкрием всичките си слаби страни и плиткото си съзнание, пише Binar.bg.

Долните седем типа постове почти винаги не те въздигат, а те закопават, освен че карат и всички нас – хората, които сме приели с прискърбие поканата ти за приятелство – да страдаме.

Романтични откровения

Facebook отваря свой офис в София

Социалната мрежа Facebook ще отвори офис в София, който ще се занимава с контрол и модериране на съдържание. Центърът ще бъде в партн...

Няма по-голям сигнал, че си нещастен човек, неспособен да обича, от непрекъснатите романтични послания към любимия човек във Facebook.

Щастливи селфита край лазурен бряг. Документирани вечери за двама в луксозна обстановка. Снимки на пръстена с диамант от няколко различни ъгъла и с няколко различни филтъра в Instagram. И всичко това, за да събереш заветните повече лайкове от онези под снимката на "най-добрата ти приятелка" с нейния възлюбен.

Страшна порнография и болезнен кич в разбирането за интимност, на които сме длъжни да ставаме свидетели. Цели бракове в днешно време се базират на това, сякаш…

Разголени палави снимки

Ако си мислиш, че твоето дупе е най-хубавото – не е. Точно в това е голямата драма. Мерси, че го показа. Нямаше нужда. Има и по-хубави, но просто гордите им притежатели не са намерили за нужно да занимават целия интернет точно с гъза си.

#10yearschallenge - създава ли Facebook огромна база данни с лица?

Нова конспиративна теория се завъртя в онлайн пространството - в статия за "Уайърд" Кейт О’Нийл спекулира, че предизвикателството...

Тъй като може би имат смислена работа и шефове, които, колкото и да са разкрепостени, все пак не държат да наемат и да работят с хора, на чиято профилна снимка се виждат задни бузи. Не че трябва да си с тога в Харвард, но все пак…

Мъдри мисли за живота

Когато целият ти профил е в снимки на посредствени автори, окичени с премъдри цитати от много тъпи техни книги, това дразни. Тъжно е, че човек над 12-годишна възраст е способен непрекъснато да проповядва житейски мъдрости на околните от типа на: "Животът е един, живей го сега"; или: "Когато се загубиш по пътя, помни че любовта е песен".

Не че на всеки му е дадено, но не би било зле веднъж сам да измислиш нещо. Дори да е най-краткият маршрут към кварталната баничарница. Това поне ще е от полза.

Останалите жалки статуси може да прочетете в SofiaLive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com