Гафовете на мъжете, които дамите най-трудно прощават

17415
Гафовете на мъжете, които дамите най-трудно прощават

Понякога мъжете могат да бъдат много нетактични и да обидят с думите и делата си своите любими. Коментарите за теглото и фигурата на половинката е най-големият им гаф, който дамите прощават най-трудно, показва ново проучване във Великобритания на 600 представителки на слабия пол.

Жените мразят да чуват мнението на мъжете за тяхната фигура, особено, когато силният пол е прекалено честен. Какво значение имат плюс или минус няколко килограма? Оказва се, че за жените това е болна тема, която трудно се прощава. 52% от дамите се оплакват, че когато питат мъжа си дали задните им части не са прекалено големи, получават честния отговор "да".

Леглото - арена на семейни войни

Случвало ли ви се е да спорите с половинката си от коя страна на леглото да спите? Ако, да - не сте сами. Всяка десета двойка спор...

Вторият "нож в гърба", който мъжете могат да нанесат на партньорките си, е да забравят датата на рождения им ден. 1/5 от анкетираните споделят, че им се е случвало приятелят им да пропусне рождения им ден.

На трето място в списъка с непростимите мъжки гафове е безразличието към новата прическа... или още по-лошо въобще да не я забележат. Според 50 на сто от участничките тази липса на внимание е недопустима и може да стане причина за раздяла.

Вижте още мъжки гафове в нашия женски сайт iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com