Изгониха Мариана Попова от къщата на ВИП Брадър

18971
Изгониха Мариана Попова от къщата на ВИП Брадър

Поп певицата Мариана Попова стана жертвата на елиминациите в къщата на ВИП Брадър вчера вечерта.

Само минути след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан. В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Пръстен и предложение за брак в къщата на ВИП Брадър

Тази вечер една от участничките ще получи предложение за брак и се предполага, че Мариана Попова ще е щастливката. Оказва се, че има мн...

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават, предаде БЛИЦ.

Още при обявяването на първите резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Мариана Попова най-сетне получи годежен пръстен

Още вчера стана ясно, че една от съквартирантките в къщата на ВИП Брадър ще получи предложение на брак във вечерта на номинациите. Оказ...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com