Кои са актьорите, които си отидоха от този свят прекалено рано?

13471
Кои са актьорите, които си отидоха от този свят прекалено рано?

Има много велики знаменитости, които умират прекалено рано. В тази статия ще се спрем на любимите ни актьори, които починаха прекалено млади и имаха още какво да дадат на света чрез своята игра и послания в реалния живот. Ще си спомним тези известни хора, които и до ден днешен липсват на феновете. Вижте ги. 

Робин Уилямс

Легендарен и много обичан актьор, който си отиде на 11-ти август 2014-та година. Достатъчно е просто да си спомним за неговите велики филми като Good Will Hunting, Mrs. Doubtfire и Jumanji. Изключителната му кариера бе помрачена от края на неговия житейски път. Актьорът остави фенска маса от милиони фенове, които и до днес си спомнят с тъга и умиление за неговите изпълнения. 

Правят филм за трагично загиналия Пол Уокър

Бритни Мърфи

Една актриса, която тъкмо започваше да става разпознаваемо име преди да си отиде през 2009-та година. Тя изгря още през 90-те с тинейджърското заглавие Clueless, а след това взе и по-сериозни роли във филмите Girl, Interrupted (1999) и 8 Mile (2002). За жалост около смъртта ѝ имаше доста версии, които останаха непотвърдени. 

Пол Уокър

Едва ли има нужда да ви казваме много за звездата от поредицата "Бързи и яростни". Въпреки че за много фенове беше правилно и етично сагата с бързи коли да приключи след неговата смърт, останалата част от актьорския състав продължи да ги снимка, като остави неприятен вкус в устата на някои от заклетите си фенове. Разликата във филмите с и без него се вижда и от космоса. Известен е и с други заглавия, в които ясно си личи таланта му като Running Scared и Eight below. 

7-те необичайни тайни за красота на Мерилин Монро

Мерилин Монро

Някой беше казал, че най-голямата трагедия за Мерилин Монро е, че нито е била глупава, нито е била руса. Въпреки че често сме я виждали в такива образи тя е била изключително талантлива и амбициозна за времето си. Имала е трудно детство, което не ѝ пречи да се превърне в една от най-големите звезди, които някога са се появявали на екран. Нейната игра в Some like it hot и Gentlemen prefer blonds и до ден днешен е стандарт за индустрията. 

Чадуик Боузман

Въпреки че е известен на масовите фенове със своята роля на Black Panther във филмите на Марвел, Боузман има невероятна кариера, която далеч не приключва с тези филми. За жалост той си отиде на 28-ми август 2020-та като остави милиони фенове по света съкрушени. Ако искате да си спомните най-доброто от него може да гледате 21 Bridges, Get on up и една от финалните му роли в анимационната поредица What if... на Marvel Studios. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com