Личният ви хороскоп за 26 януари

10255
Личният ви хороскоп за 26 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се пазете от хора, които са прекалено добри с вас. Целта им е друга и съвсем не е вашето благополучие. Не се подлъгвайте по топлото време и се обличайте добре. Задължително помогнете поне на един човек днес независимо дали това е ваш близък или напълно непознат.

Телец

Този вторник може да намерите отдавна загубена вещ. В личен план отношенията ви с човек, който сте имали запознат ще прераснат в нещо повече. Не се противопоставяте на подобно развитие на нещата, но име си правете кой знае какви планове. Задължително върнете обаждане, на което ме сте отговорили по-рано през деня.

Близнаци

Днес ще си дадете сметка, че сте пропуснали нещо важно. Направили сте пропуск, но чувството за вина и обвиненията няма да променят нещата. Променете начина вина организация и започнете да си водите записки за важните неща. Винаги може да се променим към по-добро.

Рак

Днес ще получите примамливо предложение, свързано с работата ви. Обмислете добре условията особено ако сегашната ви работа ви дава повече свободно време, което да прекарвате с децата ви. Това е много ценно предимство.

Лъв

Днес ще ви се наложи да обърнете повече внимание на семейството ви. Замислете дали общуването у дома не пострадало в последно време. Само 20 мин. разговор с всеки един от членовете на семейството ще върне усещането за взаимност и подкрепа.

Дева

Очакванията за деня няма да оправдаят плановете ви. Това може бие знак, че трябва да смените насоката. Ако в последно време все по- трудно изпълнявате задълженията си значи наистина е настъпило време за промяна.

Везни

Днес много ще ви се иска да споделите своя тайна, но не бива да го правите. Не защото не трябва да имате доверие на човека, с когото ще разговаряте, а тъй като ще го направите, за да го попитате за решение, което самите вие трябва да вземете. Изборът обаче трябва да е ваш, разсъжденията по въпроса също. Имате ресурсите да се справите.

Дневен хороскоп за 25.01

Новата седмица и новите задачи, които ни очакват, може да се окажат доста по-сложни, отколкото сме очаквали. Хубавото е, че ще приключа...

Скорпион

Днес е ден, в който ще сте склонни да се потопите в спомените си. Няма нищо лошо в това освен ако не се опитат да ви дръпнат назад. Равносметката е добро нещо, но съжаленията не водят до нищо добро, особено когато сте поели в друга посока. Радвайте се на това, което имате, то никак не е малко и предстои да се развива тепърва.

Стрелец

Днес бившата ви половинка ще си позволи да изкаже мнение за настоящия ви партньор. Дали го искате или не - ще се наложи да го изслушате. А защо се е стигнало до такава ситуация вече няма значение. Важното е да не го допускате , за да може да продължите напред. В крайна сметка ако трябваше да се отчитате пред бившия си сега щяхте да сте още заедно.

Козирог

Хороскоп за 23 и 24 януари

Уикендът е време за почивка, но това не означава, че няма да ви се случи нищо. Трябва да помислите върху някои събития през седмицата, ...

Днес може да си позволите да забравите за нормите и границите. Става въпрос за тези в отношенията ви. Позволете си повече откритост. В крайна сметка това е вашата връзка и щом партньорът ви няма нищо против може да позволите да бъдете по-освободен и открит. Дори в някои момент е препоръчително.

Водолей

Днес може да се случат някои не разбираеми неща. Вината няма да е в неспособността ви да ги разберете. Просто има такива дни. Ако потърсите съвет от приятел или роднина само ще се объркате още повече. Изчакайте моментът да премине, той най-вероятно няма никакви значение или поне не толкова сериозно, колкото се боите, че е.

Риби

Много голяма част от проблемите, които си мислите, че съществуват във връзката ви всъщност да плод на вашата фантазия и страхове. По този начин пропускате едни много приятни и истински моменти. Всичко е в главата, а понякога извън нея светът е просто прекрасен. Опитайте се да се освободите от капана на лошите мисли и се насладете на това, което имате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?
Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Ако често страдате от подпухнали очи и тъмни кръгове под очите, вероятно се чудите защо се случва това. Може да има много причини за това: ·        ...