Най-големите грешки на мъжете на Свети Валентин

21923
Най-големите грешки на мъжете на Свети Валентин

Изследване на сайта realbuzz.com показва, че мъжете и жените се надяват на съвсем различни неща на 14 февруари, пише БГНЕС. По традиция мъжете ще купят на дамите цветя, за да покажат привързаността си. 45 на сто от представителите на силния пол смятат, че това е идеалният начин да кажат "Обичам те". За съжаление само 4 на сто от жените споделят това мнение.

14 на сто от британките казват, че биха изоставили партньора си, ако получат пари като подарък за Свети Валентин. Три четвърти от жените биха предпочели нещо по-лично като саморъчно написано писмо или стихотворение. 20 на сто от мъжете обаче смятат се изпращането на романтичен есемес е по-подходящо.

И необвързаните празнуват на 14 февруари

Тази година и необвързаните ще чакат Свети Валентин с нетърпение. Вместо да пропуснат празника, защото нямат половинка, те ще се събера...

Повечето мъже на Острова смятат да подарят на половинката си сексапилно бельо за Свети Валентин. Но една пета от жените никога не носят бельото, което партньорът им е подарил. Близо две трети от мъжете признават, че все още не са планирали нищо за празника, а 30 на сто от жените очакват партньорите им да планират всичко.

Но ако все пак мъжете решат да заведат половинката си на ресторант на Свети Валентин, трябва да са готови да платят цялата сметка, защото една трета от жените не очакват да плащат своят част от сметката в празничната вечер. Ако пък мъжете решат да не подаряват нищо на половинката си, защото не могат да се сетят за нещо подходящо, идеята не е никак добра. 53 на сто от дамите казват, че биха зарязали партньора си, ако не получат подарък за Свети Валентин.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...