X
 
 

Най-интелигентните зодии са тези...

11855 0
Най-интелигентните зодии са тези...
Снимка: Pixabay.com
Замисляли ли сте се кои са най-интелигентните хора? Би звучало интересно да знаем кой ще завладее всички с интелекта си. Именно тук, астролозите ни заинтригуват с това, че зодиакалният кръг има не една и две, а цели трима свои най-умни представители. И така, кой е включен в списъка на най-интелигентните зодии и с какви заслуги попада в тази ранг листа. Предлагаме ви да разберете сега:

Психологичният потенциал се определя от планета-покровител. Всяка има своя собствена и обхваща определена област (любов, смелост, късмет).

Три зодии, които имат свръх сили

Много от нас имат определени качества. Такива им помагат да се открояват, сред собствения си вид. Въпреки това, далеч не всички хора от...

Интелигентните зодии включват:

- Меркурий – той е отговорен за логиката, ерудицията и интелигентността;

- Уран – тази планета внася надареност и гений.

И така, ето тримата лидери в Зодиака:

Рейтингът на най-интелигентните зодиакални знаци, включва:

Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА

Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват голямо влияние, върху нашия живот. Те вдъхновяват и карат характерит...

1. Близнаци

Това е представител на зодиака, дете на Меркурий. Още през първите години на живота си, той изненадва всички наоколо с това, което е невероятно бързо и любознателно. Обича да учи, обича училището, харесва знанията и обича да прекарва цялото си свободно време, допълвайки информация от областите си с интереси. Следователно лесно му се отдават професии като журналистика, чужди езици и науки.

2. Дева

Още един меркуриец. Силата на представителите на тази зодия е концентрирана в аналитичния начин на мислене и постоянен хъс за развитие интелигентността. Практичността не им позволява да губят време и ги научава да тества и прилагат всичките си знания на практика. Това са хора, които в последствие стават отлични лекари и изследователи.

3. Водолей

3-те зодии с най-редки черти

Астролозите идентифицираха три знака от всички зодии, които по своя характер ясно се различават от останалите. Това как се открояват о...

Представителите от тази зодия са защитени от Уран. Те са любопитни. За всички, които не са от този свят, понякога изглеждат странно. И така, ако за Водолеят, обичайните начини за работа не са подходящи, той ще излезе със своя собствена комфортна среда, за да създаде чудеса. Мнозина се интересуват от електроника и понякога в бъдеще успяват да постигнат велики неща с един замах. Водолеят е страхотен експериментатор.

Това е списъкът с най-интелигентни зодии. Ако, обаче вие не попадате в него, не се паникьосвайте и не се обезсърчавайте. Може пък да сте попаднали в друг, ако не в този списък.

Останалите представители на зодиака, също са умни, но техните силните страни са насочени в други области. Например усещане за красота, предприемчивост, творчество и т.н.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители