Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Три зодии, които имат свръх сили

14 декември 2019, 11:42 часа

Много от нас имат определени качества. Такива им помагат да се открояват, сред собствения си вид. Въпреки това, далеч не всички хора от самото си раждането имат възможност да лекуват останалите. Съществуват хора, които като дарба имат силата да лекуват другите или да помагат по една или друга форма, със свръх сили.

Астролозите споделят, че бъдещите Месинг и Ванга, най-често се раждат под четири звезди. Тези представители на Зодиака са, следните:

Рак

Представителите на това зодиакално съзвездие получават лечебни способности и предвидливост от раждането. Друго важно за тях е, че Раците предпочитат да не разкриват способността си на всеки насрещен. Те знаят, че изцелението им отнема енергията и ги прави по-слаби с времето.

Следователно, ако помагат на някого, тогава те самите се оправят дълго. И понякога дори, спасявайки някого от болест, придърпват негативното към себе си.

Ето защо Раците не изкарват прехраната си с церене на хората. Те лекуват само на най-близките.

Дева

Девите се смятани за материалисти и прагматици. Те, обаче естествено имат прекрасен енергиен потенциал. Умеят не само да лекуват, но и могат да се диагностицират от заболяване, което все още не се е проявило.

В допълнение към това, Девата има изключително развита интуиция по отношение на всичко. Тя е свързана с лечебни билки, корени и т.н. Не е изненадващо, че сред представителите на тази зодия, са най-често лечители, лекари и професионални доктори.

Везни

Енергийният потенциал у Везните не е толкова мощен, колкото този на зодия Дева. За представителите на този зодиакален знак, никой друг, не е в състояние да взаимодейства със силите на природата, стихиите и извънземните сили. Наред с това, понякога действайки изключително интуитивно. Везните са в състояние да постигнат желания резултат, въпреки всичко.

Везните могат да лекуват хората по метода на езическите, духовните и енергийните практики. Те могат, също да изпробват космоенергетично изцеление и молитви на близка до тях религия. Понякога практикуват, дори шамански лечебни техники. Реално, Везните не знаят граници в познаването на неизследваните тайни за изцеление и предсказания.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес