X
 
 

Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА

24355 0
Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА
Снимка: Istock/Guliver
Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват голямо влияние, върху нашия живот. Те вдъхновяват и карат характерите ни да ни подтикват към това, за което реално живеем.

Говорим за причините, които пречат на всеки от знаците на зодиака да срещне своята истинската сродна душа.

Най-страстните представители на зодиака

Има хора, които заразяват всички около себе си с енергията си. Впечатляват всеки докоснал се до истинската им същост. Могат да мотивира...

Овен

Вечното търсене на идеала. След като едва ли се е влюбил в един човек и вече го смята за най-добрия на света, той изведнъж преминава към друг. Дори този следващия, изглежда още по-съвършен. И така се върти, безкрайно в омагьосан кръг.

Телец

Страхът е по-силен от чувствата. Влюбвайки се, Телецът често се страхува да се отвори в чувствата си. Ами ако той/тя откаже? В резултат щастието отива при другите.

Близнаци

3-те женски зодии, които НЕ трябва да стъпват в кухнята

Има жени, за които домакинската работа е развлечение. Всяко едно тяхно ястие изглежда перфектно и е изпипано до последния детайл. Къщит...

Замаяност. Именно те са свикнали с повърхностни отношения, които невинаги са в състояние да различат в следващия роман. За тях сериозните чувства на избрания се размиват.

3-те зодии с най-редки черти

Рак

Старомоден в любов към традицията. Ако потенциалната сродна душа, се откъсне отвъд това, с което Ракът е свикнал, съществува голяма степен на вероятност съюзът няма да проработи.

Лъв

Тези зодии са енергийни вампири. Пазете се от тях!

Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните вампири. Ако се чудите как да разпознаете този тип хора, то знайте, че и зодиите и...

Гордост и високо самочувствие. Ако човекът, в когото е влюбен Лъвът, не му показва дължимото уважение и подчинение, оставката му трябва да е незабавна.

Дева

Тотален контрол. Девата не оставя на партньора нито един шанс в личното пространство. Не всеки е готов да издържи, когато проверява SMS на телефона му по 100 пъти на ден.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители