Седмичен хороскоп за 11-17 април

20489
Седмичен хороскоп за 11-17 април
Снимка: Тhinkstock

Овен

Очаква ви седмица, изпълнена с препятствия. Това ще бъде едно приятно предизвикателство за вас, тъй като енергията и без това ви е в излишък. В работата очаквайте някои забавяния. Плановете за тези дни може да се отложат във времето. Няма да ви е ясно какви са причините и поради това ще ви е трудно да намерите подходящият начин за действие. През тази седмица се въздържайте от купуването на скъпи вещи, сключването на търговски сделки, кандидатстването за нова работа. Не предприемайте рискове във финансовото отношение. Затова пък в личния живот всичко ще върви по мед и масло. Ще получите от партньора си точно това, от което имате нужда. Дните са подходящи за семейни мероприятия и пътувания. Самостоятелните Овни може да срещнат човек, който пасва точно на изискванията им. Тяхната задача ще бъде да покажат какво може да дадат и от себе си. В здравословно отношение се пазете от алергии и не пренебрегвайте съветите на лекарите.

Телец

Седмицата ще е изпълнена с най-различни изкушения за представителите на знака Телец . Очакват ви ползи и печалби, свързани с брачния ви или делови партньор. Кратките пътувания и командировките ще са успешни и обещават реализирането на плановете. Началото на седмицата ще е успешна за онези от вас, които се занимават с документи, писане и издателска дейност. Във вторник някой може да се опита да изпита устойчивостта на нервите ви. Не му се давайте. Най-голям късмет ще имате в началото на седмицата, така че планирайте изпълнението на важните дела за този период. В края на седмицата може да получите не много приятна новина, свързана с чужбина, но истината е, че по този начин ще бъдете предпазени от неприятности. Почивните дни ще бъдат спокойни откъм събития, затова използвайте дните, за да си починете пълноценно. Възможно е някой да се опита да ви въвлече в интрига срещу човек, когото не харесвате. Не се подавайте на неприязънта си към него. От вас ще се изисква възвишеност на духа.

Близнаци

Новата седмица ви е приготвила силно начало, така че се възползвайте от възможността. Още от първия ден на периода ще може да уредите по-най добрия начин семеен въпрос, така че всички да са доволни. Очаква ви развитие на успешно сътрудничество с ваш приятел. Опитайте се да изясните всички въпроси по проекта, така че да не остане нищо недоговорено. Сряда е добър ден за внасяне на повече положителни емоции във връзката ви. Подходящ ден за романтична среща. В петък избягвайте изясняването на отношения, а ако някой ви подтикне към това – избегнете разговора. От почивните дни най-приятен ще е неделя , когато всичко около вас ще бъде в хармония. Възможно е да получите отговор за разрешаването на въпрос, свързан с наследство, който ще се развие във ваша полза.

Рак

Седмицата ще ви срещне с усложняване на отношенията с любимия ви човек. Ваше скорошно познанство набира сила и вие се двоумите все повече и повече. Нещата се влошават и от стремежът към доминиране от страна на партньора ви, който ще ви отдалечи още повече от него или нея. Вие обаче трябва да сте честни със себе си и да не търсите под вола теле, само и само да оправдаете влечението си към новия човек в живота ви. Най-добре се оттеглете за няколко дни и от двете връзки, за да си дадете сметка от какво точно имате нужда и накъде искате да поемете. Работата ще ви свърши страхотна услуга в това отношение, тъй като ще заеме цялото ви време, дори през почивните дни. Реакцията на двата обекта на чувствата ви ще ви даде повече яснота. Не бъркайте експанзивната проява на чувства с любов, това може да е прекалена ревност или дори чувство за собственост. Не подценявайте здравословното си състояние, психическото натоварване може да го разклати.

 Лъв

Лъвовете ги очаква една седмица изпълнена с щастие, предизвикано от силни моменти на разбирателство с любимия човек. В любовта ще сте страстни и това ще направи тези дни незабравими за вас и половинката ви. Там където трябва да сте внимателни е здравето ви. Не пренебрегвайте оплакванията си и не се самолекувайте. Стриктно изпълнявайте това, което специалистите са ви препоръчали. Вероятно ще се наложи да се разделите с ваш вреден навик – няма за кога повече да отлагате. 13 април е ден, в който ще бъдете прекалено докачливи, затова не насрочвайте срещи и разговори с важни и/или близки за вас хора. Успешен ден за внасяне на ясно в отношенията ще е събота. В неделя не ви очаква нищо интересно затова създаването на интересна програма е изцяло на ваше разположение.

Дева

Настъпващата седмица ще даде много отговори на стари въпроси. Може би няма да сте особено доволни от тях, но истината не винаги е приятна. Затова пък ще сте наясно, кой – прав, кой – крив. Приятелите и враговете ще се покажат благодарение на постъпките и решенията си. Ще бъдете настойчиво търсени за услуги от страна на ваши роднини и колеги, а вашето добро сърце няма да може да откаже. Опитайте се поне да отложите във времето изпълнението на допълнителните задачи, тъй като ще ви е трудно да се възстановите психически и физически. Всичко това ще остави на заден план любовните въпроси, което ще е предпоставка на цупене от страна на любимия ви човек. Подредете приоритетите си и решете кое е по-важно. Две дини под една мишница, обаче, няма да може да носите. Здравето няма да ви подведе, освен ако не прекалите с храненето на крак и чашите вино след вечеря. Приглушената музика и ранното лягане ще ви бъдат верен помощник през тези дни.

Везни

През тази седмица ще имате чувството, че вървите срещу себе си, при това – напълно доброволно. Истината е, че сами се подлагате на проверка. Това понякога е полезно, но не прекалявайте с изискванията към себе си. Достатъчно отговорни и дисциплинирани сте. Ако жаждата за промяна е неистова, това не означава да се измъчвате. Опитайте се да действате щадейки себе си и любимите ви хора. Последните може да не желаят да поемат в посоката, която вие виждате. Възможна е раздяла, но тя едва ли ще продължи дълго. Това, че сте се променили не означава край на нещо, а само продължаването му в друго измерение. Здравето може да ви подведе, а най-доброто лекарство ще бъде положително ви отношение към живота и усмивката. Повече пресни плодове и зеленчуци няма да са излишни.

Хороскопът за почивните дни

Овен Огнен уикенд очаква представителите на знака Овен. Очакват ви много приключения, някои от тях ще са свързани с ваше пътуване. Зал...

Скорпион

Тази седмица ще постави на изпитание характера ви. Имате желания, които са напълно противоположни на възможността за осъществяването им. Понякога се налага да изчакаме. Такъв е животът. Сега наистина не е най-доброто време за действие. Дори да получите това, което толкова искате, няма да знаете как да го задържите. Необходимо е да научите още уроци и да придобиете повече опит. Малко повече смиреност ще е само във ваша полза. На 13 април избягвайте противопоставянето с хора от семейството и най-вече с майката. Четвъртък, петък и събота са добри дни за решаването на финансови въпроси. В неделя ще има много любов около вас. Бъдете благодарни и се насладете на щастието си без да се възгордявате.

Стрелец

На представителите на знака Стрелец ще са им необходими повече издръжливост и търпение през настъпващата седмица. Не изисквайте прекалено много от околните . За вас ще е най-добре за имате максимален достъп до природата. Пътуванията ще ви обогатят и ще ви помогнат да намалите тежестта на въпросите, които ви мъчат и да намерите най-доброто им решение. Истината ще бъде най-верният ви помощник.Очаква ви подем, както в духовно, така и във физическо отношение. Има хора, които пренебрегвате дълго време, а те са направили много за вас. Намерете време да им се обадите и да засвидетелствате уважението си. В петък не се изкушавайте от предложение за лесна печалба. Такава няма. Почивните дни може да ви се наложи да наваксвате с работа или учене. Ако и поканят на разходка вземете книгата със себе си.

Козирог

Любовен хороскоп за 4 - 10 април

Овен Новото във вашия сектор на романтиката ще доведе до повратна точка в любовния ви живот. Ако се намирате в неангажираща сексуална...

Началото на седмицата вещае успех за представителите на знака Козирог. Ще имате възможността да реализирате свои лични цели и желания. Късметът ще дойде изневиделица. Това, в което трябва да внимавате и тази седмица е сключването на договори за недвижимо имущество. Може да бъдете потърсени за ваши стари дългове. Най-добре се разплатете. Четвъртък е подходящ ден за насрочването на романтична среща. Успех очаква онези от вас, които се занимават с творчество. Талантът ви ще бъде забелязан и оценен от важни хора. Очаква ви покана за присъединяване в екип или клуб, където ще може да развивате дейността си и да работите за популяризирането ѝ. Каквото започнете сега ще даде положителен резултат, дори повече от колкото сте си представяли. Ще имате подкрепата на любимия ви човек, но не забравяйте да му отделите полагащото му се време и грижи, които той е дал за вас.

Водолей

Новата седмица започва с много общуване и срещи за представителите на знака Водолей. Благодарение на контактите ви ще може да реализирате вашите лични цели. Единственото, което ще трябва да направите е да бъдете самите себе си. Най-подходящи за това са първите два дни от новата седмица. В сряда няма да сте много благоразположени към другите, дори да полагате усилия, ще ви личи, че не сте в настроение. За това не планирайте срещи за този ден. Петък ще е най-успешният ви ден особено за въпроси, свързани с пътуване в чужбина и повишаване на доходите ви. През почивните дни ще усетите лекотата от отхвърлените задачи . Не бързайте с поставянето на нови цели. Опитайте се да не мислите за нищо и не се заемайте с ремонти или други поглъщащи време и средства дейности.

Риби

Началото на седмицата е благоприятно за интелектуална дейност. Може да прокарате идеите си благодарение на ума си, но не си и помисляйте да използвате по-агресивни начини за действие. Те ще бъдат пагубни за дейността ви. Някой е срещу вас и ще са ви нужни много дипломатичност и гъвкавост, за да отхвърлите „нападението“. Звездите в и съветват да не искате и взимате пари назаем. По-добре да „затегнете колана“ и да изчакате по-благоприятен момент, за да реализирате финансовите си замисли. Вторник е добър ден да направите добро впечатление и да спечелите съмишленици. Седмицата ще е много силна за хората, чиято дейност е свързана с писане и общуване. Опитайте се да използвате възможностите, които се открият пред вас, максимално. Ако ви остане свободно време веднага го запълнете със следваща задача. През целия период пазете краката си и черния дроб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...