Защо жената печели, когато прави първата крачка

24264
Защо жената печели, когато прави първата крачка
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Някой ви е симпатичен, но не проявява инициатива. Дали да чакате чудото или да вземете нещата в свои ръце? Жулналистът Моника Адамс е убедена, че жените само биха спечелили ако направят първата крачка, а психологът Екатерина Вашукова съветва как да постъпите ако са ви отказали.

Въпреки че днес е 14 февруари не ни се налага да седим на балкона и да чакаме тропота на копитата. Жените имат точно толкова възможности, както и мъжете. Ако ви харесва – просто му поискайте телефонния номер, поканете го на среща или флиртувайте, докато покорите сърцето му. Не се притеснявайте да поемате инициативата, защото:

Триковете, които всяка жена трябва да знае

Вместо да сменяте дрехите и аксесоарите си, когато забележите малки недостатъци, ви предлагаме да използвате тези трикове, за да продъл...

1. Получавате това, което искате

ако общувате единствено с онези, които сами проявяват иницатива, то изборът ви е ограничен. По-далновидно ще бъде да си изберете най-привлекателния мъж и да отидете при него.

2. Спестявате време

Замислете се колко време губите, докато стрелкате с поглед мъжа в другия край на помещението. Надявате се той да разбере намека и да дойде, но ако вие направите тази крачка ще си спестите доста време и сили. Отдалече е трудно да се разбере дали е достатъчно добър за вас. Приближете се и започнете разговор – веднага ще разберете дали си струва.

3. Проявявате инициатива

Защо любителите на черния хумор са по-умни от останалите

Не всички обичат черния хумор, но привържениците му са по-умни от останалите хора, твърдят учените от медицинския университет във Виена...

За да заговориш един мъж трябва да си уверена в себе си, а ти нямаш представа дали му харесваш. Това означава да поемеш риска да повярваш в себе си. Ценете и развивайте тези качества. Те ще ви помогнат не само в личния, но и в професионалния живот.

4. Секси сте!

На някои мъже им е омръзнало да получават откази. Когато проявите инициатива мъжът може да се почувства поласкан. Той ще се отпусне и ще бъде себе си. В очите му ще изглеждате 10 пъти по-секси от всички останали.

5. Ще разберете отговора веднага

Ако трета година въздишате по даден мъж крайно време е да направите първата крачка. Той ви е отвърнал с взаимност? Прекрасно! Не? Значи най-после може да престанете да милите за него и да намерите друг.

Как сексът влияе върху продължителността на живота

Въздържането от секс удължава живота. Във всеки случай поне на бръмбарите... Оказва се, че насекомите живеят повече ако не се чифтосва...

6. Трупате опит

колкото повече общувате с противоположния пол, толкова по-добре разбирате какви качества търсите в партньора, а значи по-бързо ще намерите онзи, когото търсите. Да се приближиш към непознат, особено ако е готин е страшно. Но ако между вас прехвърчи искра всички притеснения ще се изпарят. Ако той не ви отговори с взаимност просто преминете към следващия!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Разпети петък 2024 - традиции и обичаи

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Колко пъти трябва да втаса тестото за козунака, за да е мек и пухкав

Как да сварим яйца за Великден?

Колко време се варят яйца за Великден?

Стихотворение за 2 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 2 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?
Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Великден е празник, в който християните празнуват Възкресението на Исус. Той се свързва с победа на живота над смъртта. Напълно логично изниква...