Знаците, че къщата ви може да е ОБЛАДАНА

14473
Знаците, че къщата ви може да е ОБЛАДАНА
Снимка: Nur Hikmat / Pixabay

Мистериозни обекти и звуци

Повечето обладавания не са зли - само неправилно разбрани. Много от класическите знаци, с които хората се сблъскват, са мистериозни шумове, които, изглежда, идват от места, които не могат да локализират, много блъскания и драскания по стените, виждане на пълни привидения и неща, които се движат от място на място, когато не си ги докосвал. Разбира се, всеки, който е гледал филм на ужасите или шоу за призраци, вероятно вече знае това. Това, което може да не знаете обаче, е, че това, което наричате „обладаване“, може да не е истинската страна на нещата. На някои места причините за тези явления всъщност са били отравяне с въглероден окис, което кара хората да халюцинират. Мухълът също може да предизвика същата реакция.

Какво иска да ви каже Вселената, ако постоянно виждате тези числа

Ектоплазма

Природата на зловещото

Американски изследователи са изяснили кои черти на човека карат другите хора да изпитват ужас, става ясно от статия, публикувана в сп. ...

Факт: Ектоплазмата е вещество, което все още озадачава дори най-опитните специалисти по паранормални явления. В исторически план се съобщава, че се появява по време на сеанси чрез духовен носител. Ектоплазмата не се вижда често или изпитва често във вашата обикновена обитавана от духове къща, но експертите по паранормални явления я виждат като знак на сигурност, че има паранормално присъствие.

Усещане за наблюдение

Въпреки че „се чувствате наблюдавани“ не е количествено измерим фактор, хората, които живеят в истински обитавани от духове къщи, го съобщават много. Мнозина вярват в един вид шесто чувство. По принцип може да сте в къща с наистина лоша атмосфера. „Студени тръпки се движат из цялата стая и дори само усещането, че те наблюдават е там.“ Понякога шепнеш или се събуждаш посред нощ поради усещането, че някой стои там. Дали има нормално обяснение за това усещане или паранормално е трудно да се знае със сигурност, но определено е допринасящ фактор за почти всяка къща, която е засегната от духове.

Как РОБОТИТЕ изместват човешкия труд

Необяснимо движение

Добре дошли в един от най-призрачните хотели във Великобритания

Ловците на духове имат възможността да разгледат и да хапнат в тъмната и страшна изба на най-стария и обитаван от духове хотел в Брайтъ...

Предметите не се движат сами - освен ако не живеете в стара къща с течение, където силните ветрове карат вратите да се отварят и затварят. В противен случай трябва да се приложи някаква сила, за да се движи. Ето защо, когато видите неща да летят около къщата ви без видима причина, можете да сте доста сигурни, че има нещо — или някой — освен вас в къщата ви.

Висящите предмети са друга част от филмите на ужасите, но необяснимото движение може да бъде още по-зловещо от това. Друг добре известен и излъчван по телевизията експерт в тази област, медиумът Пати Негри, е имал някои дори по-интензивни преживявания от летящите предмети. „Виждал съм хора буквално да пламнат пред мен“, казва тя. „Къщата, където те се запалиха, е била къщата на известната филмова звезда от първите дни на Холивуд. Тогава там живееха всякакви хора, но всички се изнасяха със страх.

Промяна на личността

Когато мислим за обсебване, умовете ни веднага отиват към демони. Ловецът на духове Нюкирк казва, че по-често демоничното обладаване и дори демоничното присъствие не стоят зад това, което изпитвате. „Нормален“ призрак също може да ви обладае. Сигналът е, че някой, когото познавате, изведнъж се държи изключително странно. Ако започнете да забелязвате, че някой е поел доста отчетлива промяна в личността, това може да е знак за това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com