Зодиите, които ще ви разбият сърцето

264538
Зодиите, които ще ви разбият сърцето
Снимка: pixabay.com

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте внимателни в любовните си отношения, няма начин поне веднъж да не се окажете с разбито сърце. Просто животът е така устроен. И все пак има зодии, на които им се носи славата на "сърцеразбивачи". Нека видим кои са те:

1. Стрелец

Стрелците винаги поставят собствените си нужди и желания преди всичко. Искате да останат с вас? Това е много лошо, тъй като те вече са си направили собствени планове, които не включват вас.

Те са изключително егоцентрични и са своят най-важен приоритет. И което е по-лошо – след като са ви разбили сърцето, не разбират защо страдате толкова. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от чужда гледна точка, затова се чудят как може да ви боли и защо просто не го преодолеете.

2. Водолей

Дори не се налага Водолеите да се разделят с вас, за да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното съзнание какво правят, а в следващия момент ще ви заявят, че ви обичат и не искат да се разделяте.

Когато скъсат с вас, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности. Ако искате да ги задържите, направете сцена на обществено място. Публичната проява на емоции ги кара да се чувстват неудобно и ако започнете да плачете и да викате, те няма да разберат защо сте толкова ядосани, но все пак ще започнат да съжаляват (макар съжалението да е най-вече заради това, че не можете да контролирате изблиците си).

3. Близнаци

Никога няма да разберете какво точно ви се случва с Близнаците. В един момент ви засипват с любов и цветя, в следващия сякаш напълно забравят за вас.

Дори да не е напълно изненадващ мигът, в който късат с вас, пак боли ужасно. Смятахте, че те наистина ви разбират и с никого не са разговаряли така дълбоко, както с вас. Близнаците са умни и чаровни, но са смъртоносни за сърцето. Те са склонни да изчезнат без обяснения и чак след това да скъсат официално с вас, което боли още повече – защото изчезването все пак оставя място за малко надежда.

4. Риби

Рибите са много сладки, когато са влюбени във вас, но когато не са, се разкриват в коренно противоположна светлина. Те ще ви наранят по един куп начини и след това ще се направят на жертва, карайки ви да се чувствате зле, че изобщо сте повдигнали въпроса.

Рибите никога няма да признаят, че са се държали зле и когато накрая приключат с вас, ще бъдете развалина, която ще се чуди през цялото време дали вината всъщност не е била нейна. Ще се изумите колко студени и безчувствени могат да бъдат. И след всичко това най-вероятно ще използват раздялата ви за творческо вдъхновение, така че разбитото ви сърце да ви боли още дълго след приключване на връзката.

Добрата и лошата страна на зодиите в 3 думи

Всяка зодия си има своите добри и лоши страни. Ето кои са най-характерните положителни и отрицателни качества на знаците.   Овен...

5. Лъв

Лъвовете ще ви разбият сърцето, като ви накарат да се чувствате малки и незначителни. Те имат нужда да бъдат център на вниманието и когато са влюбени във вас, вие ще имате място до тях. Но когато вече не ги интересувате, те ще ви избутват все повече и повече, докато се превърнете във фон и почувствате, че живеете в различни светове.

Когато Лъв скъса с вас, това може да бъде тежък удар върху самочувствието ви и да ви накара да се съмнявате в собствената си стойност. Не му позволявайте да ви смачка – вие сте по-силни от това. Нямаше изобщо да имате връзка с Лъв, ако не притежавахте сила, просто трябва отново да намерите пътя към нея.

6. Телец

Макар и толкова любвеобилен и чудесен знак, Телецът може да бъде брутален, студен и жесток. Мислите си, че всичко е страхотно и изведнъж той се обръща срещу вас. Да кажем, че е зъл, може би би било малко преувеличено, но със сигурност таи в себе си много негативизъм и може да ви нарани сериозно, когато поиска.

Ако е решил, че е приключил с вас или сте го предали по някакъв начин, нищо не може да промени мнението му. Като знаете колко е упорит и твърдоглав, когато отстоява мнението си, можете да си представите тази енергия, вложена в скъсването. Вече знаете какви поражения може да нанесе.

3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ

3. Близнаци Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малк...

7. Овен

Овните се влюбват бързо и разлюбват още по-бързо. Когато това се случи, ще се чудите къде сте сгрешили и с какво сте предизвикали раздялата. Овенът няма да губи време, той ще ви изхвърли от живота си и ще продължи напред и точно това боли най-много - усещането, че всъщност никога не му е пукало чак толкова за вас.

Не правете грешката да се опитвате да говорите с него след раздялата, защото само ще си причините допълнителна болка. Когато е провокиран, Овенът може да стане много груб и няма проблем да ви разкъса на парчета.

8. Козирог

"Бъди верен на себе си... и изхвърли всички, които ти пречат" трябва да бъде мотото на Козирозите. Ако идеите ви за това каква трябва да бъде връзката не съвпадат с техните, те ще ви зарежат, без да поглеждат назад.

Козирозите са изключително ригидни и не са склонни на компромис, когато става въпрос за личния им живот. Не е защото са коравосърдечни, а защото самите те се ужасяват от нараняване, затова ще ви зарежат, преди вие самите да имате възможност да го направите.

5-те зодии с голям шанс за БРАК през 2018

Любовта идва до края на тази година, а догодина - пръстен. Ето кои са зодиите, които ако все още нямат връзка, ще открият любовта и ще ...

9. Скорпион

Чувствата на Скорпионите са много дълбоки и когато най-накрая се обвържат с някого, те се посвещават на връзката напълно и за дълго време. Но ако ги нараните, те ще ви захвърлят по възможно най-болезнения начин.

Скорпионите инстинктивно усещат кое ще ви нарани най-много, знаят вашите слаби места и тайни страхове и няма да се поколебаят да ги използват срещу вас. Ако ги нараните или предадете, те ще измислят множество болезнени начини да ви накарат да си платите. Нараненият Скорпион е жесток, бъдете внимателни

10. Дева

Девите ще ви разбият сърцето, като съберат накуп всички дребни грешки, които сте направили по време на връзката и в живота си въобще. Те са изключително критични и когато лазерният им поглед се фокусира върху вас, внимавайте – те ще разрушат цялото ви самочувствие, самоувереност и себеуважение.

Девите не смятат, че ви нараняват, те просто ще ви наговорят един куп неща за недостатъците ви "за ваше добро", за да станете по-добър човек и да имате по-добри взаимоотношения с други хора в бъдеще. Ако оцелеете след това, ще можете да преживеете всичко.

Зодиите, които НЯМАТ чувство за ХУМОР

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва. ...

11. Везни

Везните не искат да нараняват другите хора и когато го правят, обикновено е реакция на това, че вие сте ги наранили. Те се впускат много бързо във връзки и когато нещата станат сериозни, решават да се измъкнат. Предпочитат да изчезнат, отколкото да скъсат лице в лице.

Везните мразят конфликтите и късането ги кара да се чувстват виновни, затова смятат, че постепенното измъкване е по-щадящ начин за прекъсване на връзката. Това обаче може да бъде изключително болезнено, особено когато най-накрая осъзнаете, че нещата са приключили, а те не са имали смелостта да ви го кажат в очите.

12. Рак

Раците биха направили всичко друго, но не и да скъсат. Когато наранят някого, те се чувстват ужасно и ще мислят за това много време – дори може да нямат нова връзка задълго. Ако скъсат с вас, със сигурност ще се опитат да запазят приятелски отношения, защото ги ужасява мисълта, че може да ги мразите.

Обичайната причина, поради която късат, е че не се разбирате със семейството им, защото за тях то е на първо място. Могат да имат нов партньор, но ново семейство – никога.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com