Пътят на мечтата: От идеята до сбъдването

6962
Пътят на мечтата: От идеята до сбъдването
Снимка: Пощенска банка

Всяка мечта, колкото и необикновена да изглежда на пръв поглед, е осъществима, ако си достатъчно амбициозен и се подготвиш предварително за нея. Историята на Максим и Стефан Иванови, син и баща, стои като ярък пример зад тези думи. През лятото на 2020 г., по време на най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откакто се водят статистики, двамата се отправят от град Портимао в Португалия и за 105 дни плаване успяват да прекосят океана, достигайки Барбадос, Карибските Острови.

Освен забележителното постижение, те поставят и няколко световни рекорда със сбъдването на своята собствена мечта. Максим става "най-младият гребец прекосил океан" (на 16 години и 293 дни в деня от отплаването), лодката, която сами построяват и с която изминават разстоянието – Neverest е "първата гребна лодка, прекосила Атлантика от изток на запад изцяло в сезона на ураганите" и заедно завършват "първата океанска гребна експедиция за България".

Формулата за успеха им се гради на доза любознателност, целеустременост и смелост. "Трябва винаги да имаш куража да пробваш. Разбира се, не винаги се получава от първия път, но след няколко опита, нещата се случват. В началото за нас да гребем сред големите вълни беше истинско приключение, особено през нощта, когато те връхлитат от всяка посока. С течение на времето, обаче, се научихме да се ориентираме само по посоката на вятъра в лицето и да позиционираме лодката така, че да не се преобръща", разказва Стефан.

Максим и Стефан са специалните герои в последния рекламен клип на Пощенска банка, който вдъхновя всеки да се впусне в своето начинание и да преследва мечтите си докрай. Финансовото решение от потребителския кредит с овърдрафт без лихва за цяла година идва в отговор на всички твои проекти и затвърждава позицията на Банката като верен партньор на хора с визия, идеи и предприемчивост.

Цялостно решение за финансова сигурност

Комбинацията от потребителски кредит с максимална сума до 70 000 лв. и предварително одобрен овърдрафт без лихва за цяла година, в размер до една нетна заплата до 3000 лв. ти предлага финансовата стабилност в съществен за теб момент. С него можеш да осъществиш всичките си планове, както и покриеш непредвидени разходи или рефинансираш съществуващи задължения с възможност за допълнителни преференциални условия, съгласно изискванията на банката.

Клиентите могат да се възползват още и от предложението за овърдрафта при усвоен потребителски кредит и осигуряване на превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, с опция за автоматично подновяване на всеки 12 месеца. С допълнителните предимства като кандидатстване изцяло онлайн, дълъг срок на изплащане – до 10 години, възможност за експресно разглеждане до 3 работни часа, спестяваш време и получаваш нужното удобство.

За волята и мечтите

Първоначално без никаква представа от плаването, гребането, строежът на лодки и навигацията в океана, син и баща стартират с желанието да се учат от нулата във всички тези области. "Най-добрият начин да бъдеш щастлив е да знаеш какво искаш и да го преследваш. Да имаш мечта и да я сбъднеш. А колкото по-необозримо трудна е тя, толкова по-голямо е удовлетворението от нея.", допълва още Стефан.

Всяка мечта е ценна. Силната воля е гаранция за успех, а потребителският кредит с овърдрафт без лихва за цяла година е тук, за да ти даде мотивацията да поемеш по точния път. В периода на кампанията – до 31 октомври 2021 г., можеш да се възползваш и от преференциалните условия на Банката.

Максим и Стефан обвързват подвига си и с кампанията на Министерство на здравеопазването "Да! За живот!", която цели да стимулира повече хора да вземат решение да бъдат потенциални донори на органи след смъртта си, за да спасят човешки животи.

Повече информация за потребителския кредит можеш да откриеш в широката клонова мрежа на Пощенска банка в страната или на сайта на банката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от DIGITALIZE THIS:

Таня Димитрова и център “Яника”: Мост между световете и светло бъдеще за всички деца (ВИДЕО)

Пощенска банка спечели престижно отличие "Топ работодател"

Талантливите деца от "Бон-Бон" стават посланици на младежката програма на Пощенска банка "Project YOUth"

Пощенска банка отчита 40% повече онлайн покупки с дебитни и кредитни карти през 2022 г.

Финансово решение за устойчиво бъдеще

Четири компании са отличени в програмата за растеж на Ендевър – Dare to Scale 2022

Пощенска банка придоби българския клон на БНП Париба Пърсънъл Файненс

Юробанк се договори с БНП Париба Груп за придобиването на ритейл бизнеса ѝ в България

Петя Димитрова бе удостоена с наградата "Банкер на годината" 2022

Мобилният портфейл ONE wallet на Пощенска банка вече е достъпен за всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Digitalize This