Рекорден брой сесии и лектори на DevReach тази година

3242
Рекорден брой сесии и лектори на DevReach тази година
6 паралелни потока, повече от 60 сесии и 40 лектори от 10 страни привличат софтуерните разработчици от България и Европа

Остава по-малко от месец до старта на седмото издание на DevReach (www.devreach.com), международната конференция за софтуерни разработчици. Събитието ще се проведе на 4-5 октомври в София и вече има регистрирани участници от 20 европейски държави.

За DevReach 2012 пристигат рекорден брой лектори. Повече от 40 експерта от 10 страни на 3 континента ще пропътуват общо над 260 000 км до София, за да споделят знания и опит с аудиторията на DevReach - Бет Маси, Брайън Принс, Мигел Кастро, Крис Селс, Пол Карвальо, Стив Смит, Сахил Малик, Шей Фридмън, Джеси Либърти, Алекс Тисен, Роберт Бодихаймер, Стивън Форте, Тод Англин, Идо Флатоу, Джим Холмс и много други. Това са известни в целия свят софтуерни специалисти и автори на книги, издавани от O Reilly Media, Microsoft Press, Sams, Que, Wrox, Apress. Сред тях има популярни блогъри и презентатори на международни конференции за разработчици като TechEd, MIX, Oredev, NDC, DevConnections, DevWeек и други.

Сесиите ще се провеждат паралелно в 6 зали на Кино Арена Младост и са организирани в 5 тематични потока:

• Разработка на уеб приложения

• Разработка на мобилни приложения

• Софтуерни архитектури

• Облачни технологии

• Гъвкави методологии (Agile) и Тестинг

В почти всеки от тях една от сесиите ще бъде панелна дискусия, в която основните лектори от потока ще дискутират теми и въпроси, повдигнати от участниците по време на конференцията. Отново ще бъде записан на живо и епизод на най-популярното Интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл. В програмата ще има и сесия, която изцяло ще бъде по поръчка на посетителите.

DevReach 2012 се организира от Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net с подкрепата на много партньори, сред които са и златните спонсори на събитието Майкрософт България и Pluralsight. Миналогодишната конференция DevReach събра в София повече от 600 софтуерни разработчици и ИТ специалисти от 21 европейски страни.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com