Борбата на върха в Серия А продължава: Интер, Наполи и Милан с важни битки

2676
Борбата на върха в Серия А продължава: Интер, Наполи и Милан с важни битки
Снимка: Getty Images

Италианските грандове Интер, Наполи и Милан продължават ожесточения си спор за първото място в Серия А. Тази вечер и трите претендента за титлата излизат за своите последни мачове от първия полусезон в италианското първенство.

Шампионът Интер е лидер в подреждането с 43 точки с аванс от четири пункта пред втория и третия Наполи и Милан. "Нерадзурите" посрещат у дома тима на Торино и ще търсят седма поредна победа в Серия А. efbet предлага 1.32 коефициент за победа на Интер, 6.00 за равен и 10.00 за победа на Торино.

Ще издържи ли солидния Торино срещу вихрената атака на Интер?

Интер е с най-силната атака в Серия А, като тимът е вкарал 48 гола в рамките на 18 срещи. Торино не може да се похвали с толкова мощна атака, но пък тимът разполага с една от най-солидните отбрани в първенството - само 18 допуснати гола, което е четвъртият най-добър показател в шампионата. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.62, а за под 2,5 - 2.40.

УТВЪРДИ ЛИ СЕ ИНТЕР НА ВЪРХА В СЕРИЯ А - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Тежка визита за Милан в Серия А

Градският съперник на Интер - Милан, гостува на тима на Емполи, който се представя никак лошо от началото на кампанията. Тимът е девети в подреждането и няма загуба в последните си шест мача във всички турнири (само две равенства).

"Росонерите" пък взеха само една точка в последните си два мача и сега са задължени да търсят трите точки. efbet дава 1.84 коефициент за победа на Милан, 4.10 за равен и 4.25 за победа на Емполи.

Наполи ще вдига самочувствието срещу аутсайдер

Наполи, поне "на хартия", има по-лек съперник в лицето на 17-ия Специя, който няма победа в последните си седем мача - пет от тях завършиха с поражение. Наполи се пропука в три последователни кръга, в които взе само една точка, но в последния си мач тимът победи Милан и си върна самочувствието. 

Коефициентът на efbet за победа на Наполи в този мач е 1.27, равенството е оценено на 7.25, докато за победа на Специя коефициентът е 12.00. Неаполитанците разполагат с най-добрата отбрана в Серия А - само 13 допуснати попадения, докато Специя е с една от четирите най-слаби атаки в първенството. Залогът за това Наполи да спечели мача и да не допусне гол в мача е 2.05.

ЗАЛЕПИ ЛИ СЕ МИЛАН ЗА ИНТЕР И НАПРАВИ ЛИ НОВА ИЗДЪНКА НАПОЛИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com