България гледа: "лъвиците" ще опитат да отмъстят за "лъвовете" заради срамна загуба

1415
България гледа: "лъвиците" ще опитат да отмъстят за "лъвовете" заради срамна загуба
Снимка: http://www.volleyball.world/en/vnl

Наблюдава се спад в един от спортовете, в който България се хвалеше с много силни резултати. А именно - волейболът. Мъжкият ни национален отбор в този спорт се движи много слабо в Лигата на нациите и реди загуба след загуба, а в последната среща поражението бе неочаквано и дойде от единствения тим, който преди срещата бе без нито един спечелен гейм в мачовете.

България срещу Канада: част две в Лигата на нациите по волейбол

Става въпрос за Канада. Няколко дни по-късно женският национален отбор на България по волейбол ще премери сили със селекцията на същия национален тим, но при дамите. Изниква и въпросът дали "лъвиците" ще успеят да отмъстят за "лъвовете".

Коефициентът на efbet това да се случи и България да победи Канада при дамите е 2,35, докато за успех в полза на противниковия тим ставката е 1,69. Сблъсъкът от Лигата на нациите при дамите ще се проведе в събота, 18-и юни, рано сутринта българско време - 06:00 часа.

Към момента лидер във временното класиране е Япония, която има седем победи от седем срещи. За съжаление, родните състезателки заемат незавидното 14-о място с едва един успех и две точки от шест мача. Предстоящият съперник за тях пък е на 10-а позиция с три успеха и общо девет пункта.

"Лъвиците" на България с "черна" серия

Женският национален отбор по волейбол на България е в много неприятна серия от четири поредни загубени двубои. Още по-лошо впечатление прави фактът, че всички те идват без нито един спечелен гейм в наша полза. Коефициентът на efbet България най-сетне да спечели гейм е 1,25, докато за това да не успее да го стори ставката е 4,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com