"Червени дяволи" ще берат "лалета" в невиждано футболно дерби от 24 години насам

2615
"Червени дяволи" ще берат "лалета" в невиждано футболно дерби от 24 години насам
Снимка: GettyImages

Безспорно най-очакваният сблъсък за днешния ден (петък - 3-ти юни) противопоставя един срещу друг националните отбори по футбол на Белгия и Нидерландия. Те започват своето участие в тазгодишното издание на Лигата на нациите, след като жребият ги събра в една група.

Дербито Белгия - Нидерландия се завръща в официалните сблъсъци

Мачът ще се състои в Брюксел и ще започне в 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,30, докато победа за гостите е със ставка 3,20. Пазарът за равенство е оценен на 3,60.

На хартия това са и големите фаворити в тази група. Компания им правят националните селекции на Полша и Уелс. Въпреки че домакините са фаворит в тази среща, Нидерландия далеч не трябва да бъде подценявана, още повече предвид факта, че тимът се намира в серия от девет поредни мача без поражение (в тях е записал само три равенства и цели шест победи).

Любопитен факт от съперничеството им е, че се намират в серия от два поредни двубоя, в които завършват при един и същ точен резултат - 1:1, макар и да не са се срещали от близо четири години насам. Последните им седем директни срещи са приятелски мачове, като ще играят официален такъв един срещу друг за първи път от 1998 година насам (първи подобен мач от 24 години насам).

Освен споменатите две срещи пък, още една от общо последните им пет сблъсъка също завършва при точен резултат 1:1. Коефициентът на efbet и в този случай това да е крайният резултат между Белгия и Нидерландия е 6,40.

В тези въпросни пет последни сблъсъка между двете страни има само един случай, в който падат много попадения. Това е маът им от 2012 година, когато Белгия печели като домакин след голово зрелище и успех с 4:2. В останалите четири сблъсъка са вкарани общо седем попадения.

Ще сътворят ли Белгия и Нидерландия голово зрелище?

Коефициентът на efbet и в този дуел между Белгия и Нидерландия да има под 2,5 попадения е 2,00, докато за ново голово зрелище и над 3,5 гола е 3,20. Съответно ставката за това и "червените дяволи", и "лалетата" да успеят да си вкарат по поне едно попадение е 1,74, докато за няма гол/гол е 2,20.

ЛЕКЦИЯ! НИДЕРЛАНДИЯ РАЗБИ БЕЛГИЯ НАСРЕД БРЮКСЕЛ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com