Дерби д'Италия: Интер и Ювентус влизат в най-разочароващия си дуел от години насам

3547
Дерби д'Италия: Интер и Ювентус влизат в най-разочароващия си дуел от години насам
Снимка: Getty Images

Изпълненият с вълнуващи дербита 13-ти кръг в италианската Серия А завършва по един от възможно най-добрите начини - Дерби д'Италия. Този път то ще е малко по-различно, тъй като залогът поне към момента и за Ювентус, и за Интер е... топ 6. Това е далеч от целите и желанията на всички около двата клуба, но трябва да се отбележи, че и двата гранда показват подобряване на резултатите, като са спечелили четири от последните си пет мача в Серия А (Юве е с три поредни, а Интер с четири). Въпросът е за кой от двата тима ще продължи серията?

Дерби д'Италия: Ювентус и Интер затварят кръга в Серия А

Коефициентът на efbet домакините от Торино да успеят да излъжат шампиона от сезон 2020/21 и да спечелят е 3,20, докато ставката за успех на сметката на Интер е 2,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,50. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 6-и ноември, от 21:45 часа българско време.

Последната среща между тези два тима бе във финала за Купата на Италия. В редовното време завършиха при зрелищното 2:2, но впоследствие "нерадзурите" грабнаха трофея в продълженията. Така в последните пет мача между тези опоненти във всички турнири има три равенства (от които две са превърнати в победи за Интер след продължения) и по една победа за двата тима. Само в един от случаите не се е стигало до гол/гол във въпросния период, като в него са отбелязани общо 14 попадения - средно почти по три на двубой (само редовното време).

Ще си спретнат ли Юве и Интер голово шоу в Серия А?

Коефициентът на efbet за това в този случай да има над 3,5 попадения в сблъсъка е 3,45, докато за под 2,5 гола в мача е 1,89. Съответно ставката за това и Ювентус, и Интер да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,80, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com