Единственият българин в Европа на прага на изхода, Лестър и Марсилия "летят"

1411
Единственият българин в Европа на прага на изхода, Лестър и Марсилия "летят"
Снимка: Getty Images

По традиция българските клубове не се класираха за елиминационната фаза на някои от европейските клубни турнири. Все пак на 1/16-финалите в новосформираната Лига на конференциите има българско участие, което обаче е сериозно застрашено за 1/8-финалите.

Единственият българин в Европа - Мартин Минчев, на прага да изхвърчи от Лигата на конференциите

Спарта Прага на Мартин Минчев изтегли коравия балкански Партизан Белград и загуби първия мач с 0:1 в Чехия. Коефициентът на efbet за успех в полза на Спарта в реванша е 4,10, докато за нова победа на сръбския гранд е 2,05 (равенството е оценено на 3,45).

Партизан е в серия от три поредни официални двубои, които печели и не допуска гол във вратата си. Спарта пък е победил в само един от последните си четири мача във всички турнири, като в два поредни неизменно получава попадение в своята врата. За общо седемте последни мача на двата тима (комбинирани) обаче само в един случай е имало над 2,5 гола.

Коефициентът този път да има над 2,5 попадения в срещата е 2,35, докато за под 2,5 гола е 1,68. Съответно ставката за това и Спарта Прага, и Партизан Белград да успят да си отбележат попадение е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,83.

В първия мач българинът Мартин Минчев остана неизползвана резерва, но нерядко получава шансове от своя наставник, така че никак не е изключено да го видим в игра в реванша. По всяка вероятност не като титуляр, но като появил се от пейката.

Коефициентът за това Минчев да вкара първото попадение в двубоя е 12,00, като показателят е същият за това да реализира последния гол в мача. За негово попадение в която и да е минута от срещата пък ставката е 5,40.

Фаворитите на 1/16-финалите в Лигата на конференциите със "свършена" работа

Един от големите фаворити в първото издание на Лигата на конференциите - английският Лестър, до голяма степен свърши работата си срещу датския Рандерс още в първата среща, надделявайки с категоричното 4:1, което ще даде възможност за ротации при "лисиците" заради натоварената програма в Англия.

Коефициентът за нова победа на Лестър срещу датския обор е 1,67, докато успех за домакина в този двубой Рандерс е оценен на 5,20. Равенството е със ставка 4,30.

Друг от фаворитите - Олимпик Марсилия, също взе убедителен успех, но с по-малка разлика - 3:1. Сега гостува на Карабах и коефициентът на efbet за нов успех в полза на втория в Лига 1 е 2,15. Победа на домакина е със ставка 3,65, докато равенството е оценено на 3,60.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 1/16 ФИНАЛИТЕ В ЛИГА ЕВРОПА

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com