Корабът на Португалия няма спирка, Роналдо срещу "абоната" - 5 гола в последните 2 мача

2513
Корабът на Португалия няма спирка, Роналдо срещу "абоната" - 5 гола в последните 2 мача
Снимка: GettyImages

Сякаш на един дъх изминаха три кръга от груповата фаза на тазгодишното издание на Лигата на нациите и на тимовете им предстои завъртането. Така в най-силната дивизия А разочаровани отбори ще имат шанс да си отмъстят. Със сигурност такъв е случаят и с Швейцария, която отнесе цели четири безответни попадения от Португалия и бе разгромена при срещата им отпреди няколко дни.

Ще се вихри ли Роналдо отново срещу Швейцария?

Нещо повече - "кръстоносците" все още търсят първи точки, след като допуснаха поражения и от Испания, и от Чехия. Не трябва да се забравя и колко успешно играе мегазвездата на "мореплавателите" Кристиано Роналдо срещу този съперник. В последните им две срещи (отново в този турнир) нападателят има цели пет попадения, превръщайки иначе силната Швейцария в любим свой опонент.

Коефициентът на efbet този път "кръстоносците" да отмъстят и да вземат първи три точки чрез победа е 3,50, докато успех за Португалия е със ставка 2,10. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двубоят ще се състои в Женева, като ще започне в 21:45 часа българско време в неделя, 12-и юни.

Португалия е в серия от три поредни успеха срещу Швейцария, като преди това "кръстоносците" побеждаваха в два последователни случая. Това са и всички сблъсъци между тях през този век. В последните им две срещи неизменно падат по четири попадения, но в предишните три техният брой винаги бе по две на среща. Само в един от тези пет случая се е стигало до гол/гол.

Ще има ли много голове между Португалия и Швейцария в Лигата на нациите?

Коефициентът в трети пореден мач между тях да има над 3,5 попадения е 3,30, докато за под 2,5 гола е 1,91. Съответно ставката за това и Португалия, и Швейцария да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,79, докато за няма гол/гол е 2,10.

Прави впечатление, че преди последните два мача, спечелени от Португалия, имаше поредица от цели три сблъсъка, в които резултатът бе напълно идентичен. Неизменно мачовете им завършваха при точен резултат 2:0 за домакина. В два от случаите това бяха "кръстоносците".

Коефициентът на efbet и в този двубой между тези опоненти домакинът да спечели с точен резултат 2:0 е 19,00, докато за пореден успех на устремената в този турнир Португалия, също с точен резултат 2:0, ставката е 10,00.

ШВЕЙЦАРИЯ ИЗЛЪГА ПОРТУГАЛИЯ - КОЙ ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА ЗА КРЪСТОНОСЦИТЕ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com