"Короната" е близо! Реал с най-тежкия си мач в Ла Лига до края - дни след драмата с Челси

7778
"Короната" е близо! Реал с най-тежкия си мач в Ла Лига до края - дни след драмата с Челси
Снимка: Getty Images

Испанският гранд Реал Мадрид е съвсем близо до титлата в Ла Лига. "Кралския клуб" се изправя срещу на хартия най-тежкото си изпитание до края на кампанията в местния шампионат - срещу третия във временното класиране отбор на Севиля (има сблъсък и срещу четвъртия Атлетико Мадрид, който е настоящият шампион).

Реал прави решаваща крачка към титлата в Ла Лига?

Реал ще гостува на андалусииците в неделя (17-и април) от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за ключова стъпка към титлата и успех в полза на гостите е 2,50, докато за победа за Севиля е 3,05 (съответно равенството е оценено на 3,40.

Андалусииците нямат успех над този съперник в шест поредни двубоя. Пет от тях са завършили с победа за "кралския клуб", докато в един от случаите двата тима са поделили точките след равенство. Любопитен факт е, че от тези пет победи за Реал има по две такива, в които точният краен резултат се повтаря.

И в двата случая става въпрос за минимални триумфи за Реал, при които разликата е от един гол. Единият повтарящ се резултат е 2:1, а другият - 1:0. Коефициентът и в този сблъсък между тези съперници точният резултат да е 1:0 в полза на Карло Анчелоти и компания е 7,60, докато ставката за 2:1 за Реал е 9,40.

За въпросните шест срещи "кралете" имат само една победа с над един гол разлика (2:0), а цялостно едва в половината от срещите им попаденията са били над 2,5 (и само веднъж те са били повече от три). В половината от тези шест срещи пък все пак се е стигало до сценарий, в който и двата тима се разписват.

Коефициентът в този случай общият брой голове да надвишава 3,5 е 3,70, докато за това отново да наблюдаваме под 2,5 попадения е 1,81. Съответно ставката за това и в този двубой Севиля и Реал Мадрид да си отбележат е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,05.

Ще блеснат ли Бензема и Винисиус за пореден път за Реал?

Разбира се, погледите отново ще бъдат насочени към двама от футболистите на Реал Мадрид в очакване на попаденията. Става въпрос за голмайстора на Ла Лига до момента със своите 24 попадения Карим Бензема, както и делящият втората позиция по този показател Винисиус Жуниор (14 гола). И двамата бяха с ключова роля и преди дни, когато драматично бе отстранен Челси от Шампионска лига.

Коефициентът на efbet в сблъсъка срещу Севиля именно френският атакуващ играч да открие резултата е 5,00, докато за негово попадение по всяко време от срещата е 2,35. Съответно ставката резултатът да бъде открит от бързоногата бразилска перла Винисиус е 8,60, докато за негов гол в срещата, без значение това кога ще дойде той, е 3,70.

2:0 - 2:3, КАКВО СЕ СЛУЧИ В ГОЛЯМОТО ДЕРБИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com