Коронясаният с горчилка ПСЖ ще доиграва: Меси, Мбапе и Неймар в служба на феновете

3502
Коронясаният с горчилка ПСЖ ще доиграва: Меси, Мбапе и Неймар в служба на феновете
Снимка: Getty Images

Френският гранд ПСЖ очаквано нямаше проблеми да си върне титлата в местната Лига 1, след като тя бе в ръцете на Лил през последната година. Парижани на практика си бяха гарантирали успеха от седмици насам, но титлата стана факт и на хартия след последната официална среща.

ПСЖ пак разочарова, но стана шампион в Лига 1 - какво следва?

В нея футболистите на Маурисио Почетино обаче за пореден път през сезона разочароваха, след като не успяха да победят седмия в класирането Ленс (1:1). До края на шампионата остават четири срещи, а в тях звездният състав ще опита да сътвори най-доброто за феновете, които не са никак очаровани през този сезон въпреки титлата.

Първият от тези четири мача до края е гостуване на Страсбург в петък, 29-и април, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet домакините да развалят празника за Почетино и компания и да ги победят е 3,25, докато победа в полза на ПСЖ е със ставка 2,25 (равенството е оценено на 3,65).

Парижани нямат загуба в девет поредни двубоя срещу този опонент, записвайки едва две равенства и само успехи в този период. А в последните им три срещи неизменно се забавляват на терена и реализират точно по четири попадения във всяка от тях. Трябва да се отбележи обаче, че в последните им два двубоя Страсбург успява да вкара общо три гола на ПСЖ.

Коефициентът и в този случай попаденията в срещата между тези съперници да са над 4,5 е 5,40, докато за под 2,5 гола е 2,20. Съответно ставката пък за това и Страсбург, и ПСЖ да успеят да се разпишат е 1,64, докато за няма гол/гол е 2,40.

До момента през кампанията атомното трио в нападението на Почетино има общо 37 попадения (22 за Килиан Мбапе, 11 за Неймар и 4 за Лионел Меси). Все още се очаква много от аржентинеца, но пък именно бившият футболист на Барселона вкара гола, с който ПСЖ стана шампион при равенството (а голът бе изключително красив).

Освободени психически: ще творят ли Меси, Мбапе и Неймар на терена?

Коефициентът на efbet Лионел Меси най-сетне да се е отпушил и именно той да открие резултата срещу Страсбург е 6,80 (за негов гол по всяко време от мача - 2,75). Ставката пък това да стори намиращият се в отлична форма Мбапе е 5,40 (и съответно 2,35 за негов гол по всяко време от мача), докато за това първия гол в мача да е на Неймар е 2,75 (и 6,80 за негово попадениe по всяко време от срещата).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com