Левски е без победа в 4 мача: следва тежко дерби срещу пряк конкурент

1915
Левски е без победа в 4 мача: следва тежко дерби срещу пряк конкурент
Снимка: БГНЕС

Носителят на Купата на България Левски се намира в един от тежките си периоди след завръщането на Станимир Стоилов начело на тима. "Сините" са без победа в четири поредни двубоя от efbet Лига, което ги отдалечава от лидерите в подреждането. Сега им предстои ключов дуел срещу Черно море, който е с едно място пред софиянци в класирането. Двата тима са разделени от една точка, но "моряците" са и с мач повече.

Левски ще опита да бие и изпревари Черно море в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Левски най-сетне да се върне на победния път е 2,30, докато ставката за успех на сметката на Черно море е 3,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Двата тима се изправят един срещу друг в отложен мач от шампионата днес - сряда, 2-ри ноември, от 17:15 часа във Варна.

В последните срещи Левски стабилизира резултатите си срещу този опонент, срещу който по традиция играе трудно, като е спечелил четири от последните пет мача. Резултатността обикновено не е висока в това съперничество, като в последните десет мача се е стигало до гол/гол в четири от случаите. За същия период едва два пъти някой тим е надделял с повече от един гол разлика.

Ще спукат ли отново топката Левски и Черно море?

Коефициентът на efbet и в този случай попаденията между тези опоненти да са под 2,5 е 1,55, докато за над 2,5 гола в срещата е 2,55. Съответно ставката пък за това и Черно море, и Левски да съумеята да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,72.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com