Лукаку и Интер започнаха така, както когато спечелиха Серия А - ще продължат ли?

2686
Лукаку и Интер започнаха така, както когато спечелиха Серия А - ще продължат ли?
Снимка: Getty Images

Италианският шампион Интер бе детрониран от трона в Серия А, след като градският му съперник Милан спечели титлата през миналия сезон. През тази кампания "нерадзурите" ще опитат отново да си я върнат, като сериозна стъпка към това бе факта, че си върнаха нападателя Ромелу Лукаку (макар и под наем), който бе с основна заслуга за титлата от сезон 2020/21.

Ще си върне ли Интер трофея в Серия А от Милан?

И новата кампания започна с попадение на белгийския атакуващ футболист и успех с един гол разлика в полза на Интер - с 2:1 над Лече. Сякаш това бе и запазена марка за "нерадзурите" през шампионския им сезон - важни успехи без да блестят, както и голове от Лукаку. Как обаче ще се развие вторият им двубой - срещу Специя?

Коефициентът на efbet за успех в полза на Интер е 1,21, докато победа за гостите от Специя е със ставка 14,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 8,00. Двубоят между двата отбора ще се състои в събота, 20-и август, от 21:45 часа българско време.

Двата отбора са се срещали общо четири пъти до този момент, като всички сблъсъци са в рамките на последните две години. В тях Интер неизменно стига до успеха в три от случаите, а един от мачовете завършва наравно. Въпреки това в три от случаите се стига до гол/гол и Специя не е губил с повече от две попадения разлика.

Ще си спретнат ли Интер и Специя голово зрелище?

Коефициентът на efbet в този им двубой да има над 3,5 попадения е 1,94, докато за под 2,5 гола е 3,25. Съответно ставката за това и Интер, и Специя да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,92.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com