"Орли" срещу "орлета": Първият срещу предпоследния в efbet Лига

3065
"Орли" срещу "орлета": Първият срещу предпоследния в efbet Лига
Снимка: ludogorets.com

Българският футбол ще заспи своя зимен сън съвсем скоро, а последният по първоначалната програма кръг от родната efbet Лига е сегашният 19-и. Той пък ще приключи с наглед предрешен сблъсък между шампиона и хегемон в последните години Лудогорец, който удобно се е настанил на върха и през тази кампания, и завърналия се в елита с големи надежди Пирин (Благоевград), който обаче сериозно разочарова и заема предпоследната позиция във временното класиране.

След ЦСКА: Пирин иска да спре и Лудогорец

Двубоят между "орлите" и "орлетата" ще се състои в Разград и ще се проведе в понеделник (13 декември), като ще започне в 16:30 часа. Все пак Станислав Генчев трябва да има едно на ум, тъй като след раздялата с Уорън Фийни опонентът му записа равенство срещу втория ЦСКА. Коефициентът на efbet за второ поредно сензационно реми в мач на "орлетата" е 5,75, докато техен успех е оценен на 12,00. Победата за домакина пък е със ставка 1,18.

Предвид факта, че Лудогорец е на голямата сцена в българския футбол от сравнително скоро, двата тима имат общо девет двубоя в историята, но забележете - нито веднъж Пирин не е печелил, а на всичкото отгоре само два пъти не е губил, добирайки се до равенство.

Единствен е случаят, в който не пада гол в двубоя, а коефициентът и този път това да се случи - точен резултат 0:0, е 23. В останалите осем сблъсъка са паднали общо 27 гола, което прави средно по 3,3 попадения на мач. Ставката този път головете в техен двубой да са над 3,5 е 2,30, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,75.

Пирин не се справя срещу Лудогорец... но вкарва

Любопитното е, че въпреки невъзможността на Пирин (Благоевград) да окаже по-сериозна съпротива на силния си съперник, "орлетата" все пак отбелязват голове в тяхната врата. След като в първите им две срещи (през 2015 година) не успяват да го сторят, в следващите седем отбелязват пет, като така са вкарвали в над половината им директни мачове (в пет са вкарали, в четири не са).

При срещата им шестия кръг от този сезон, която бе първа от четири години насам заради отсъствието на Пирин (Благоевград) от елита, "орлетата" дори поведоха у дома с гол в четвъртата минута, но в крайна сметка бяха обърнати и загубиха с 1:3. Коефициентът на efbet и в този случай да има гол/гол е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,75.

ВИДЕО: ПРЕНАПИСА ЛИ ПИРИН ИСТОРИЯТА - НАУЧЕТЕ SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com