"Петлите" полетяха наобратно: Световният шампион Франция е аут, Хърватия отмъсти за Мондиал 2018

7526
"Петлите" полетяха наобратно: Световният шампион Франция е аут, Хърватия отмъсти за Мондиал 2018
Снимка: Gettyimages

Само преди дни приключи цикъла с цели четири кръга от най-силната дивизия (А) в Лигата на нациите. След като страстите и емоциите поотшумяха, време е за равносметката в третото издание на състезанието на УЕФА. А безспорно най-голямата издънка бе в група 1.

Световният шампион Франция разочарова преди Мондиал 2022

Там бяха събрани финалистите от Световното първенство по футбол презь 2018 година - Франция и Хърватия. Другите два тима в групата са Дания и Австрия, като "петлите" очаквано бяха определяни за големия фаворит за първото място. Е, след първите четири мача са на последна позиция с два пункта и са единственият тим, без дори теоретични шансове за лидерската позиция в групата.

Така Хърватия автоматично става големият фаворит и коефициентът на efbet "шахматистите" да финишират именно на първото място е 1,69. "Шахматистите" изиграха две срещи срещу тима, отнел му голямата мечта преди четири години, като не загубиха нито една от тях. Първата завърши при равенство 1:1, а във втората Хърватия победи с минималното 1:0 като гост.

Може ли Дания да надцака Хърватия при "липсата" на Франция?

Разбира се, трябва да отбележим, че към момента отборът дори не е на първо място в групата. Хърватия има седем точки, но две повече е събрал симпатичният за неутралния зрител тим на Дания. Ставката пък именно скандинавците изненадващо да завоюват първата позиция в група с Хърватия и Франция е 1,95. Трябва да се отбележи и че тимът има най-тежка програма до края - двубои с Хърватия и Франция.

С най-малки шансове да спечели групата е Австрия. Въпреки това "момчетата" са пред актуалния световен шампион Франция, тъй като са с четири точки - две повече от "петлите". Тимът успя да спечели точка при сблъсъка си с французите. Коефициентът на efbet сензационно именно Австрия да спечели групата е 80,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com