ПСЖ, Реал, Сити: пътищата на кандидат-шампионите продължават - за някои леко, за други кошмарно

2483
ПСЖ, Реал, Сити: пътищата на кандидат-шампионите продължават - за някои леко, за други кошмарно
Снимка: Getty Images

Наближава краят за повечето европейски клубни първенства. В някои шампионати картината е изяснена, в други остават финални щрихи, но в трети тепърва предстои жестока битка. Олицетворение за трите варианта са три от най-силните клубове в света. Съответно ПСЖ, Реал Мадрид и Манчестър Сити.

Парижани са лидери във френската Лига 1 и имат 15 точки преднина пред Олимпик Марсилия (шест мача до края). Мадридчани са първи и също с 15 точки аванс пред втория при оставащи шест кръга (Барселона), но там каталунците са с две срещи по-малко. Най-заплетена е ситуацията при "гражданите", които до последно ще се борят с Ливърпул.

Днес (сряда - 20-и април) и трите гранда ще имат изпитанията, след които ще паднат още въпросителни. От 22:00 часа българско време ПСЖ гостува на Анже. Коефициентът на efbet за успех в полза на парижани е 1,42, докато победа за домакините е оценена на 7,80. Равенството пък е със ставка 5,40.

Меси, Мбапе и Неймар не спират да се вихрят: сега бразилецът е аут

Ситуацията за Анже може да стане много страшна, тъй като в последните три двубоя на ПСЖ атомното трио в нападението най-сетне започна да прави това, което привържениците очакваха от началото на сезона. Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар вкараха общо умопомрачителните 13 попадения в последните три мача (едно за Меси и по шест за Неймар и Мбапе).

Разбира се, всички фенове на френския гранд ще се надяват това да продължи, а вероятно и Меси да запише повече голове. Коефициентът именно аржентинецът да открие резултата в мача е 4,90, докато за това да стори Килиан Мбапе е 4,00. Съответно ставката за гол на Меси по всяко време от мача е 2,05 (а за гол в мача на Мбапе е 1,79). Неймар ще пропусне сблъсъка с Анже поради натрупани жълти картони.

КЛАСИКА ИЛИ НЕ - КАКВО НАПРАВИ ПСЖ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

След впечатляващия обрат над Севиля пък за Реал Мадрид предстои гостуване на Осасуна в междинния кръг - днес (20-и април) от 22:30 часа българско време. Коефициентът за успех в полза на "кралския клуб" е 1,75, докато за изненадваща победа за домакините е 5,00. Равенството пък е оценено на 4,00.

Разбира се, най-горещо по това време ще бъде в Манчестър от 22:00 часа българско време. Тогава там ще гостува Брайтън, който не се бори за нищо, но може да направи огромна услуга на Ливърпул. Ставката за успех на Сити е 1,22, докато за победа за "чайките" е 16,00 (равенството е оценено на 7,20).

2 ИЗПУСНАТИ ДУЗПИ ОТ БЕНЗЕМА - СТИГНА ЛИ ВСЕ ПАК РЕАЛ ДО ТРИУМФ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Сити с много коварен съперник по пътя към титлата във Висшата лига

В последните два мача между тези опоненти резултатността е на повече от добро ниво - общо десет попадения, като три от тях са във вратата на Сити (единият мач е спечелен от Брайтън с 3:2, а другият от Сити с 4:1). Поглед в последните им пет мача от всички турнири показва, че има още един случай с пет и друг случай с четири отбелязани попадения в мач между тези опоненти (всички девет гола обаче са във вратата на Брайтън).

Коефициентът на efbet и в този сблъсък между Манчестър Сити и Брайтън да има над 4,5 попадения е 4,70, докато за под 2,5 е 2,35. Съответно ставката за това в трети пореден директен мач и двата отбора да си отбележат гол е 2,55, докато за няма гол/гол е 1,57.

ПРЕВЗЕХА ЛИ "ГРАЖДАНИТЕ" ОТНОВО ВЪРХА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com