Първи мегасблъсък в групата на смъртта: Италия и Германия в яростен спор

5477
Първи мегасблъсък в групата на смъртта: Италия и Германия в яростен спор
Снимка: Getty Images/Guliver

Още когато стана ясен жребият за тазгодишното издание на Лигата на нациите, всички останаха с отворена уста заради отборите, които съставиха една от групите. Там попаднаха финалистите от Световното първенство по футбол, провело се през миналата година - Италия и Англия, както и световният шампион от 2014 година Германия.

Групата на смъртта в Лигата на нациите: Италия, Германия и Англия в спор

Компания пък им прави Унгария, която не бива да бъде подценявана, тъй като се представи повече от достойно в групите на Евро 2020, където отново бе определен като големият аутсайдер, тъй като другите тимове бяха Франция, Португалия и отново Германия.

Първият зрелищен сблъсък противопоставя Италия и Германия. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,50, докато победа за гостите е със ставка 2,75. Пазарът за равенство е оценен на 3,30. Сблъсъкът ще се състои в Болоня в събота, 4-ти юни, от 21:45 часа българско време.

Последната среща между два от най-силните отбори в световния национален футбол бе отпреди цели шест години. Тогава, през 2016-а година, те се срещат цели три пъти. В два от случаите мачовете са приятелски, но другият е от четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол.

Тогава в редовното време двата тима завършват при равенство 1:1, в продълженията не си отбелязват други попадения и всичко се решава след дузпи, след които Германия продължава към полуфиналите. В последния им мач също нямаше много голове (0:0), но другият двубой от въпросната година се стига до голово зрелище и разгромен успех с 4:1 за Бундестима.

Коефициентът за над 2,5 попадения и в този им сблъсък е 1,95, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,90. Съответно ставката за това и Италия, и Германия да успеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,75, докато за няма гол/гол е 2,15.

Как ще завърши първият сблъсък Италия - Германия от 6 години насам?

Любопитен факт е, че за последните шест двубоя между тях (включително и приятелски) резултатът в редовното време е един и същ за три мача - равенство 1:1. Коефициентът на efbet и този мач да завърши при точен резултат 1:1 е 5,80. Трябва да се отбележи, че все пак става въпрос за двубои в периода 2011-2016 година, когато съставите и на двата отбора са били доста по-различни, отколкото в момента.

ОЩЕ: ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ НЕ УСПЯХА ДА СЕ ПОБЕДЯТ НА СТАРТА НА ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com