Шампионът Интер изпусна питомното и ще гони дивото, Милан с мача "Х"

12914
Шампионът Интер изпусна питомното и ще гони дивото, Милан с мача "Х"
Снимка: Getty Images

Само преди няколко дни италианският шампион Интер изненадващо загуби голямото си предимство в битката за титлата в Серия А, след като в отложен мач допусна поражение с 1:2 от Болоня. Така "нерадзурите" не си върнаха върха, а остават втори след градския съперник Милан и с две точки по-малко.

Интер и Милан с ключови за титлата изпитания в Серия А

Все пак първенецът от миналата кампания ще се бори до край при оставащите четири кръга, а обнадеждаващо за тима е, че поне на хартия "росонерите" имат по-трудна програма до края. Още предстоящият мач за Милан е срещу теоретично най-силния опонент до края - седмият във временното подреждане Фиорентина.

Двата отбора излизат един срещу друг в неделя, 1-ви май, от 16:00 часа българско време на "Сан Сиро". Коефициентът на efbet за успех в полза на Милан е 1,69, докато победа за Фиорентина е със ставка 5,20. Равенството пък е оценено на 4,20.

"Виолетовите" и "росонерите" се представят равностойно при последните си директни сблъсъци, като са си разменили по две победи, а веднъж са завършили и наравно. В четири от тези случаи се стига до гол/гол, а последните им два двубоя са истински пир за зрелищния футбол - общо цели 12 попадения, средно по 6 на мач (единият бе спечелен от Милан с 3:2, а другият от Фиорентина с 4:3).

Коефициентът и в този случай Милан и Фиорентина да успеят да си отбележат над 5,5 попадения е 12,00, докато за под 2,5 гола в мача е 2,10. Съответно ставката за пети път от последните им шест директни срещи тези два тима да успеят да си отбележат гол е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,05.

ОСТАВА ЛИ МИЛАН НА ВЪРХА В СЕРИЯ А - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Шампионът Интер пък гостува на Удинезе в същия ден и вече определено няма право на повече грешки, ако иска да защити успешно трофея си. Двата отбора ще се срещнат в 19:00 часа българско време на "Дачия Арена".

Интер няма право на нова грешка - излиза срещу удобен опонент

"Нерадзурите" играят успешно срещу този опонент в последно време, като Удинезе няма победа срещу Интер вече осем поредни двубоя (шест от тях е загубил, а два пъти са завършили наравно). Коефициентът за нова победа на Интер е 1,58, докато за успех в полза на Удинезе е 6,00 (равенството е оценено на 4,60).

В споменатата серия Удинезе определено има проблем с реализирането на попадения, като се е разписал само веднъж във въпросните осем мача. Дори и до двете единствени точки, до които стига срещу съперника, го прави без да отбележи попадение - след нулеви равенства.

Коефициентът на efbet за трето нулево реми (точен резултат 0:0) между Интер и Удинезе за последните им седем сблъсъка е 16,00. Съответно ставката за това този път и двата отбора да успеят да си отбележат гол е 1,80, докато за няма гол/гол е 2,10.

ИЗМЪКНА ЛИ ИНТЕР ПОБЕДАТА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com