След 2 мача без победа: Лудогорец загрява със "слабак" за Динамо Загреб

1571
След 2 мача без победа: Лудогорец загрява със "слабак" за Динамо Загреб
Снимка: Ludogorets.com

Българският шампион Лудогорец се намира в серия от два поредни двубоя във всички турнири без победа - равенство 2:2 с ЦСКА 1948 в efbet Лига и загуба от Шамрок Роувърс. Въпреки това "орлите" изглеждат стабилни, тъй като оглавяват родния шампионат, а освен това вече отстраниха и втори отбор в квалификациите за Шампионска лига.

Лудогорец ще се връща на победния път срещу предпоследния в efbet Лига

Все пак Анте Шимунджа със сигурност иска да види как неговия тим се връща на победния път. А дни преди тежкия сблъсък с Динамо Загреб, разградчани получават чудесен шанс за това. Те приемат у дома намиращия се на предпоследното място във временното класиране Спартак Варна, който трябва да подобри представянето си, ако не иска бързо-бързо да се върне във Втора лига.

Коефициентът на efbet за успех в полза на гостите от Варна срещу Лудогорец е 40,00, докато победа за разградчани е със ставка 1,09. Пазарът за равенство пък е оценен на 13,00. Мачът между двата тима ще се състои в петък, 29-и юли, от 21:00 часа на стадион "Хювефарма Арена".

Двата тима са се срещали само два пъти в историята до този момент. Любопитното обаче е, че нито един от въпросните мачове не е бил за първенство, тъй като Лудогорец и Спартак Варна не са се засичали на едно ниво от българския футбол досега.

Едва ли е изненада за някого, че и двата двубоя между тях са спечелени от "орлите". Първият е официален и е за Купата на България, където през миналата кампания разградчани се справят с варненци на 1/16-финалите след минимален успех с 1:0. Другият случай е от февруари месец тази година, когато Лудогорец печели приятелски мач срещу Спартак Варна с 4:0.

Могат ли Лудогорец и Спартак Варна да спретнат голов спектакъл?

Коефициентът на efbet и в този техен мач да има над 3,5 попадения е 1,95, докато за под 2,5 гола е 3,25. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Спартак Варна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 3,05, докато за няма гол/гол е 1,42.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com