След дяволския късмет: ракета №1 на България стартира с кошмарен съперник

1298
След дяволския късмет: ракета №1 на България стартира с кошмарен съперник
Снимка: Getty Images

Първата ракета на България при дамите Виктория Томова бе зарадвана от неочакван подарък преди няколко дни и сега той ще бъде отворен. Както е известно, Томова участваше в квалификациите за състезанието в Ийстбърн, което е и генерална репетиция за стартиращия през следващата седмица Уимбълдън - най-старият и престижен турнир по тенис.

Вики Томова "възкръсна", но ще ѝ помогне ли това?

Там Вики загуби втория си мач и пряк дуел за влизане в основната схема. Въпреки това шампионката от Берлин и втора поставена на турнира в Ийстбърн Онс Жабер реши да се оттегли от надпреварата. Така българката влезе в схемата като "щастлива губеща". Първата ѝ съперничка обаче е изключително тежка - Шелби Роджърс.

Коефициентът на efbet за впечатляващ успех в полза на Виктория Томова над 37-ата в световната ранглиста при жените е 4,30, докато ставката за успех в полза на американката е 1,27. Сблъсъкът между двете ще се състои днес, вторник, 21-ви юни.

Двете състезателки не са се изправяли една срещу друга на корта до този момент и това ще се явява техен първи директен дуел. Само преди дни пък Роджърс игра полуфинал в Нидерландия, където загуби от шестата в света.

Прави впечатление и при двете състезателки, че в три от последните пет мача за всяка се е стигало до оспорвани сблъсъци и спечелен сет дори и за загубилата. Това пък означава, че дори някоя от тях да изостане в двубоя с един сет, то далеч не трябва да бъде отписвана.

Колко оспорван ще е дуелът между Вики Томова и Роджърс?

Коефициентът на efbet мачът между Виктория Томова и Шелби Роджърс също да завърши в три сета е 2,95, докато за негов край в рамките на две части е 1,41. Съответно пък ставката за това Томова да спечели точно един сет и съответно да загуби е 4,10, а за това да се случи на Шелби ставката е 7,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com