След ПСЖ: Окрилен Реал ще продължи да лети и в Ла Лига, но трябва да внимава

4395
След ПСЖ: Окрилен Реал ще продължи да лети и в Ла Лига, но трябва да внимава
Снимка: Getty Images

В Реал Мадрид все още не са отминали положителните емоции след страхотния мач срещу ПСЖ в Шампионска лига. Освен това "кралския клуб" уверено се е понесъл към трофей номер 35 от испанската Ла Лига и има преднина от осем точки пред втория Севиля.

Реал ще пробва да яхне вълната от Шампионска лига в Ла Лига

Сега Реал гостува на отбор, който се намира в кошмарна серия - Майорка. Тимът е в поредица от четири загуби и е само на две точки от зоната на изпадащите, така че е готов на всичко срещу именития си съперник, за да грабне точка или три у дома.

Двубоят ще се проведе в понеделник, 14 март, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на гостите е 1,61, докато за победа в полза на Майорка е 5,80 (равенството пък е оценено на 4,40).

Майорка се завърна в елита на Испания наскоро и това е втори пореден сезон, в който се играят мачове между тези опоненти, след като преди това в продължение на шест години те не се бяха изправяли един срещу друг.

Първият двубой срещу "белия балет" след завръщането на тима в първото ниво на футбола в Испания (Ла Лига) бе ударен - Майорка спечели с 1:0 у дома. Последваха обаче две визити, при които отборът загуби с 0:2 и 1:6 от Реал.

Коефициентът и в това домакинство да се повтори точният резултат от миналото такова - 1:0 за Майорка срещу Реал Мадрид, е 15,00.

Ставката за над 3,5 попадения в срещата е 3,05, докато за под 2,5 е 2,15. Съответно коефициентът за това и Майорка, и Реал да се разпишат е 1,91, докато за няма гол/гол е 2,00.

Обичайните заподозрени за Реал: Бензема и Винисиус

Карим Бензема влиза в мача след героичния хеттрик срещу ПСЖ. Именно той е лидерът при голмайсторите в Ла Лига със своите 20 попадения. Зад него пък е неговият съотборник Винисиус Жуниор с 13 гола.

Коефициентът на efbet именно французинът да отбележи първото попадение в срещата срещу Майорка е 3,85 (и съответно 1,84 за негов гол по всяко време), докато за това Винисиус да го стори е 6,40 (и съответно 2,70 за негов гол по всяко време).

РЕАЛ МАДРИД РАЗБИ СЛАБАК - НАУЧЕТЕ ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com