След три поредни разочарования: звездният ПСЖ с Меси, Мбапе и Неймар е към края

5523
След три поредни разочарования: звездният ПСЖ с Меси, Мбапе и Неймар е към края
Снимка: Getty Images

Френският гранд ПСЖ очаквано успя да си върне титлата от Лил във френската Лига 1, но изпраща един много разочароващ сезон. Очакванията към отбора бяха огромни след поредното привличане на куп звездни имена на "Парк де Пренс", сред които дори и осемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси. Неговото партньорство с Килиан Мбапе и Неймар обаче разочарова.

ПСЖ с предпоследен мач от разочароващия сезон

Дори и в последните двубои на парижани звездните футболисти не успяха да се забавляват и да осигурят зрелищни победи на зрителите, а към момента се намират в серия от три поредни равенства при оставащи два кръга до края на кампанията във френския футбол. В предпоследния кръг ПСЖ гостува на Монпелие.

Сблъсъкът в едноименния град ще се проведе в събота, 14-ти май, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за това ПСЖ най-сетне да спечели и да зарадва своите фенове е 1,41, докато за четвърто поредно равенство на парижани ставката е 5,80. Пазарът пък за успех в полза на домакините е 7,20.

Вече споменахме за последните три двубоя на ПСЖ, които завършват при равен резултат. Любопитното обаче е, че всички те дойдоха при различен точен резултат, като никой от тях не включваше реми 0:0. Монпелие също предлага на феновете си голови зрелища, но без победа, като в последните им три мача са реализирани общо 14 попадения - цели девет от които - в тяхната врата.

Коефициентът за нов дъжд от голове и общо над 5,5 попадения в срещата е 5,40, докато за под 2,5 гола е 3,35. Съответно ставката за това и Монпелие, и ПСЖ да успеят да си вкарат поне по един гол е 1,58, докато за няма гол/гол пазарът е 2,50.

Има голяма вероятност това да е предпоследният официален двубой на ПСЖ, в който да видим в един отбор звездното трио в нападението. Причина за това е фактът, че много усилено се спекулира с евентуален трансфер на Мбапе в посока Испания - Реал Мадрид, който пък по-рано през кампанията за пореден път лиши ПСЖ от голямата му мечта в Шампионска лига.

Неймар аут за ПСЖ? Меси и Мбапе на сцената

Ще бъде интересно дали триото няма да избухне "като за последно". Коефициентът на efbet шоуто да започне с попадение за Меси е 4,30 (съответно ставката за негов гол по всяко време от мача е 1,72), докато за това да стори именно Мбапе е 3,85 (ставката за негов гол по всяко време от мача е 1,59). Неймар по всяка вероятност ще пропусне двубоя, информират във Франция.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com