След ударното начало: "Орлите" ще внимават да не се удавят в бурното море

2404
След ударното начало: "Орлите" ще внимават да не се удавят в бурното море
Снимка: ludogorets.com

Шампионът Лудогорец потегли мощно в първия си официален двубой за 2022-ра година и разгроми с 4:0 Арда в отложен от есента двубой от efbet Лига. Така "орлите" увеличиха аванса си пред втория на четири точки, но сега за тях предстои друго сериозно изпитание.

Лудогорец в дерби срещу третия в efbet Лига

Шампионът гостува на третия във временното класиране Черно море в неделя, 20 февруари, от 15:15 часа. Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините е 3,65, докато успех за "орлите" е със ставка 2,15 (равенството е оценено на 3,50).

Преди почти три години варненци се бяха превърнали в много труден съперник хегемона у нас в последно време и дори имаха две поредни победи над него в шампионата, но към момента се намират в серия от шест официални мача, в които така и не могат да го победят. В тях са записали едва едно равенство и са загубили останалите пет.

Въпреки пораженията Черно море се е разписал във вратата на Лудогорец в четири от последните шест официални мача във всички турнири (само в последните два не се е), а половината от въпросните шест мача са виждали над 2,5 попадения (на два пъти дори по цели пет).

Коефициентът за това и този път да има над 4,5 попадения е 8,80, докато за под 2,5 гола в мача е 1,76. Съответно ставката за това и Черно море, и Лудогорец да успеят да се разпишат в срещата е 1,99, докато за няма гол/гол е 1,93.

Най-често срещаният резултат между Лудогорец и Черно море... включва 5 гола

Колкото и да изглежда странно, най-често срещаният резултат в последните десет официални мача между тези опоненти е 4:1 в полза на "орлите". Коефициентът на efbet и този мач между тези съперници да завърши при точен резултат 4:1 за Лудогорец е 50,00.

ПРОДЪЛЖАВА ЛИ ЛУДОГОРЕЦ ПО ГРАФИК - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com