(Супер)Кралят на Испания Реал в действие, Барса излиза в кошмарен тест за Купата

3802
(Супер)Кралят на Испания Реал в действие, Барса излиза в кошмарен тест за Купата
Снимка: Getty Images

Реал Мадрид грабна Суперкупата на Испания само преди дни, но предстои нов важен мач за "кралския клуб". Тимът гостува на Елче в 1/8-финален двубой за Купата на Краля, който ще се състои в четвъртък, 20 януари, от 20:00 часа българско време.

Как (и дали) Реал ще се класира за 1/4-финал за Купата на Краля?

Коефициентът на efbet за успех в полза на Реал Мадрид е 1,55, докато за победа за домакина е 6,20. Равенството е оценено на 4,70, но припомняме, че ако се стигне до Х в редовното време, ще последват продължения, а ако и при тях няма излъчен победител - до дузпи.

От тази гледна точка - коефициентът за това Реал да се измъчи в редовното време, но да победи в продълженията е 11,00 (съответно да стигне до дузпи и да победи там е 20,00), докато за обратната развръзка - Елче да хвърли изненадата в продълженията е 30,00 (а Елче да продължи напред след дузпи е 20,00).

Само два часа и половина след старта на този двубой ще започне и друг, но далеч по-ожесточен. Най-големият сблъсък от тази фаза на турнира, който противопостави Атлетик Билбао и Барселона. Мачът на "Сан Мамес" ще започне в 22:30 часа българско време.

ОБРАТ В МАЧА, НО КАКЪВ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Гвоздеят от 1/8-финалите за Купата: Ще отпадне ли носителят на трофея Барселона?

Коефициентът на efbet за успех в полза на домакина е 3,25 (съответно за успех в продълженията за Атлетик е 15,00, а за класиране след дузпи - 14,00), победа за Барселона е със ставка 2,35 (съответно за победа в продълженията за тима е 12,00, а чрез дузпи - 14,00), а равенството е оценено на 3,50.

Двата тима играха веднъж до момента през този сезон (от втория кръг в Ла Лига) и завършиха при равенство 1:1 именно на "Сан Мамес". Няколко месеца преди това обаче Барселона нанесе болезнен удар на Атлетик Билбао и го разби с 4:0 във финала за Купата на Краля, което бе своеобразно отмъщение за загубения финал за Суперкупата още няколко месеца по-рано, когато Атлетик спечели (януари 2021-ва година).

За последните си пет двубоя във всички турнири двата отбора са си вкарали общо 19 гола, което прави средно по 3,8 на среща. Любопитното е, че само в един от тези срещи не се е стигало до това и двата тима да си отбележат.

Коефициентът на efbet за над 3,5 попадения в този мач е 3,65, докато за под 2,5 е 1,85. Съответно ставката за това и Барселона, и Атлетик Билбао да си вкарат в редовното време е 1,81, докато за няма гол/гол е 2,15.

ИЗХВЪРЛИ ЛИ БИЛБАО БАРСЕЛОНА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com