Титлата в НБА се решава ДНЕС? Селтикс не използва шансовете си и Уориърс (почти) ги наказа

1325
Титлата в НБА се решава ДНЕС? Селтикс не използва шансовете си и Уориърс (почти) ги наказа
Снимка: Getty Images

Поредният вълнуващ сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна лига - Националната баскетболна асоциация (НБА), е към своя край. А той може да дойде само след няколко часа, тъй като е време за сблъсък номер 6 във финалната серия, която противопоставя отборите на Голдън Стейт Уориърс и Бостън Селтикс.

Уориърс най-сетне поведе на Селтикс: последен за сезона ли ще е финал номер 6?

"Воините" се оказваха изоставащи в резултата на два пъти в серията, но въпреки това "детелините" не успяха да се възползват и да увеличат преднината си пред тях, а в крайна сметка дори допуснаха да бъдат обърнати след поражение с 94 на 104 в последния засега двубой. Ако искат да запазят шансовете си за титла, в този мач трябва да преследват успеха на всяка цена.

Коефициентът на efbet това да се случи, Бостън Селтикс да спечели шестия мач и отново да изравни серията, с което да се стигне до решаващ седми сблъсък, е 1,59. Ставката пък за това Голдън Стейт Уориърс отново да спечели и по този начин да грабне престижната титла е 2,35.

Разбира се, в този дуел голяма роля ще има и психологическата игра. А спокойствието и на двата тима, всеки от който имащ изключително тежка задача, зависи до голяма степен и от началото на срещата. Коефициентът за това след първата четвърт Бостън Селтикс да води е 1,84, докато за това Голдън Стейт Уориърс да има предимство след нея е 2,20 (съответно за равенство след първата четвърт коефициентът е 18,00).

Любопитен факт е, че дори и в мачовете, които загубиха, "воините" неизменно успяваха да отбележат поне 100 точки, като са го правили във всеки двубой от финалната серия. "Детелините" пък до този момент съумяваха да стигнат трицифрената кота, само когато впоследствие печелят срещата. В трите мача, които загубиха, завършваха с актив под 100 точки.

Колко оспорван дуел ще си спретнат Селтикс и Уориърс във финала на НБА?

Коефициентът на efbet в шестия мач от серията да се стигне до оспорвана битка и общо над 211,5 точки в мача е 1,99, докато за под 211,5 точки е 1,83. Трябва да се отбележи, че в това число влизат и евентуални продължения.

Двата отбора се изправят един срещу друг в ранните часове на петъчния ден (17 юни). Дуелът ще се осъществи в 04:00 часа българско време, като двубоят ще се състои в Бостън, което дава важно домакинско предимство на "детелините".

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com