Вдъхновен Роналдо повежда Манчестър Юнайтед в битката срещу Атлетико в Шампионска лига

4685
Вдъхновен Роналдо повежда Манчестър Юнайтед в битката срещу Атлетико в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Европейските грандове Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид се изправят тази вечер един срещу друг в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. След равенство 1:1 на "Уанда Метрополитано" в Мадрид днес "дяволите" и "дюшекчиите" ще определят на "Олд Трафорд" кой ще играе на четвъртфинал в най-силния европейски клубен турнир.

В първия мач Жоао Феликс даде ранен аванс на своя отбор, но в края на мача Юнайтед вкара ценно изравнително попадение чрез Антъни Еланга."Червените" влизат в добро настроение в реванша, след като през уикенда победиха Тотнъм с 3:2, а Кристиано Роналдо отбеляза хеттрик за победата.

Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид влизат със самочувствие в реванша

Атлетико Мадрид обаче също стабилизира изявите си в Ла Лига и след равенството с Юнайтед записа три победи в испанското първенство. За днешния двубой на "Олд Трафорд" efbet предлага 2.20 коефициент за победа на Юнайтед, 3.35 за равен и 3.75 за победа на Атлетико. Коефициентът за това домакините да се класират напред е 1.63, а за гостите - 2.45.

Ще вкара ли Кристиано Роналдо на Атлетико Мадрид?

В първия мач двата тима си отбелязаха само два гола, като Атлетико се слави с дефанзивния си стил на игра. efbet предлага 1.68 коефициент за под 2,5 гола в мача, докато за над 2,5 гола ставката е 2.30. Предвид равенството в първия мач, не е изключено да се стигне до продължения и дузпи днес. Пазарът за това Юнайтед или Атлетико да се класира след дузпи е с еднакъв коефициент - 12.00.

Кристиано Роналдо показа, че се намира в отлична форма и настроение за игра, а не е тайна, че неговият любим турнир е Шампионска лига. За гол на Роналдо срещу Атлетико efbet предлага 3.10 коефициент, а за гол на Анхел Корея от тима на "дюшекчиите" ставката е 3.55.

СЛЕД МЕСИ - И РОНАЛДО ЛИ ИЗЛЕТЯ ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА? НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG 

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com