Звездният ПСЖ разнообразява скуката в Лига 1 с интригуващо дерби

3492
Звездният ПСЖ разнообразява скуката в Лига 1 с интригуващо дерби
Снимка: Getty Images

Въпреки че в последния сезон на френската Лига 1 сензационно изпълненият със звезди ПСЖ загуби титлата, и то не от тим, който да е сред фаворитите на букмейкърите (Лил), статутът на местния шампионат остава непроменен - на предрешен и твърде лесен, за да генерира интерес, колкото останалите топ първенства на Стария континент.

ПСЖ марширува към титлата в Лига 1

И тази кампания ПСЖ потвърждава тази теория и въпреки че не е никак убедителен, има преднина от единадесет точки само седемнадесет кръга след началото. Сега обаче за Маурисио Почетино предстои по-интересен тест. В 18-ия кръг на "Парк де Пренс" гостува Монако, като сблъсъкът е в неделя (12 декември) от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на домакина ПСЖ е 1,47, докато за победа в полза на гостите е 6,50 (равенството е оценено на 5,25).

В последните пет мача във всички турнири има споделено преимущество, като и двата отбора са се победили по два пъти и са завършили веднъж при равен резултат. Любопитното е, че в най-скорошните им две срещи гостът побеждава с 2:0, като веднъж това са монегаските, а другият път - парижани. Коефициентът и този път двубоят да завърши при точен резултат 2:0 за гостуващия тим е 40.

Ако не броим точно тези два мача (0:2 за госта), в последните им 12 срещи са вкарани изумителните 45 попадения, което прави по средно 4,58 на среща. Ставката за над 4,5 гола и този път е 4,20, а за под 2,5 е 2,60 (за възможността и ПСЖ, и Монако да се разпишат в мача е 1,71, докато за няма гол/гол - 2,30).

Опасност за гол отвсякъде в ПСЖ

Когато говорим за футболистите на Маурисио Почетино и безграничния им потенциал, е ясно, че голът може да падне отвсякъде. Но в последния мач за тима (срещу Брюж в Шампионска лига) двете големи звезди в нападението при отсъствието на Неймар - Килиан Мбапе и Лионел Меси, не пропуснаха да накажат опонента си и вкараха по два гола. Коефициентът на efbet именно Мбапе отново да открие резултата е 4,80, докато за първия гол в мача да е на Меси - 5,00, като ставките за техни попадения по всяко време в срещата са съответно 2,00 и 2,10. За гостите Кевин Воланд е вкарал в последните два двубоя на отбора във всички турнири, но той пропуска двубоя с парижани заради натрупани жълти картони.

НЕУТРАЛИЗИРА ЛИ ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН ЛУТАЩИЯ СЕ МОНАКО - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com