Мирно споразумение в Украйна ще има, подробности - по-късно днес

11468
Мирно споразумение в Украйна ще има, подробности - по-късно днес

Вече са очертани параметрите на споразумение за разрешаване на кризата. Това стана ясно след продължилите цяла нощ разговори между украинския президент Виктор Янукович и външните министри на Германия, Франция и Полша.

По план споразумението трябва да бъде подписано официално по обяд, като тогава ще станат ясни и параметрите му. Преговорите се водеха с участието на украинските политици Арсений Яценюк, Олег Тягнибок, Виталий Кличко, външният министър на Германия Франк Валтер Щайнмайер, на Полша - Радослав Сикорски и руският омбудсман Владимир Лукин. То беше прекъснато за малко, след като Янукович отиде да се съветва по телефона с руския президент Владимир Путин.

"Стандарт енд Пуърс" понижи кредитния рейтинг на Украйна с негативна прогноза

Американската компания "Стандарт енд Пуърс" (Standard&Poor`s), която наблюдава световната икономика, понижи кредитния рейтинг на ...

 „Завършиха преговорите за разрешаване на политическата криза в страната с участието на президента на Украйна Виктор Янукович, лидерите на опозицията, представители на ЕС и Русия. Страните са се договорили за парафиране на споразумение за разрешаване на кризата”, се казва в съобщението, публикувано на сайта на президентството на Украйна. „Подписването на документа се очаква в 12.00 час местно време в администрацията на президента на Украйна”, гласи официално съобщение от администрацията на Янукович.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа