Поредно „фалшиво” камикадзе стресна Турция

17925
Поредно „фалшиво” камикадзе стресна Турция
Снимка: Getty Images / Guliver

След като миналата седмица човек с подозрителен пакет се опита да достигне до офиса на турския премиер Реджеп Таийп Ердоган, подобен случай се разигра днес пред централата на управляващата партия в Турция, съобщава CNN Turk, цитиран от „Фокус”.

По идентичен начин извършителят предварително сигнализира по телефона за замисляното от него действие срещу централата на Партията на справедливостта и развитието (ПСР).

Уволниха учител, защото замери Ердоган с яйце, ще има и съд

Заради факта, че е замерил с яйце конвоя на турския премиер Реджеп Ердоган, турски учител е бил незабавно уволнен, пише Стандарт Нюз. ...

Екипи на Анкарската дирекция по сигурността вече са претърсили и задържали Хикмет У., разпознат по даденото от него описание да стои пред улицата срещу централата на ПСР. У него са намерени само удостоверение за граждански брак и жълта папка. В полицейския участък задържаният обясни, че дошъл от провинцията до централата на ПСР, но никой не му е обърнал внимание. „Пристигнал сам чак от провинция Адана (Югоизточна Турция). Имам сериозни проблеми, в безизходица съм. Няма ли някой в тази държава, който да ми обърне внимание?”, цитира думите на заловеното „фалшиво” камикадзе телевизионния канал CNN Turk.

Миналата седмица „атентатор” се опита да влезе в сградата на Министерския съвет на Турция, носейки съмнителен пакет. По-късно обаче се оказа, че в пакета е имало просто маджун за прозорци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа