X
 
 

Във Франция арестуваха четирима за заснето групово изнасилване

2715 1
Във Франция арестуваха четирима за заснето групово изнасилване
Снимка: Pixabay
Френската полиция арестува четирима души за заснето групово изнасилване на жена пред нощен клуб в Южна Франция, което по-късно било разпространено в социалните мрежи. 

Самоличността на задържаните не се съобщава, но от полицията бяха съобщили, че издирват четирима мъже, видяни да изнасилват 19-годишна жена във видеозаписи, разпространени в Snapchat и Twitter миналия месец.

Изнасиленото момиче от Добрич отишло да си купи марихуана от похитителя си

Съдът в Добрич за постоянно в ареста Мирослав Дяков, който отвлече и изтезава 18-годишно момиче, предаде bTV. След 20-дневно издирване,...

Видеото е било направено на паркинга на клуб в Балма, предградие на Тулуза. Материалът предизвика вълна от възмущение като мнозина твърдят, че знаят кои са извършителите.

Местната полиция била алармирана, след като видеоклиповете били маркирани от националната служба за дигитално наблюдение на Франция. Самата жертва се появи, след като научила, че видеоклиповете се разпространяват в социалните медии.

Видеоклиповете бяха изтрити от програмата Pharos на вътрешното министерство за проследяване и премахване на графично и насилствено интернет съдържание и полицията призова хората да не споделят изображенията.

Видеоклиповете на изнасилвания станаха все по-често срещан онлайн проблем, дължащ се на разпространението на мобилните телефони и използването на социалните медии, като случаите в Съединените щати, Бразилия и Индия предизвикаха отвращение през последните години.

Издирват у нас двама от осем българи, изнасилили групово дете в Германия

Българските власти са обещали съдействие на Германия в издирването на двама от заподозрените за групово изнасилване на 13-годишно момич...

Хората, които споделят видеоклиповете, биха могли да бъдат изправени пред до пет години затвор, ако бъдат задържани. И минувачите, които са гледали и заснемали изнасилването, също могат да се сблъскат с продължителни присъди за съучастие в атаката, предава БГНЕС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители