9 жени за това защо, въпреки всичко, ще гласуват за Тръмп

1427
9 жени за това защо, въпреки всичко, ще гласуват за Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

Една от основните групи, които Доналд Тръмп отблъсна чувствително с посланията и поведението си, безспорно е тази на американските жени. Той нееднократно беше засичан да прави сексистки коментари за жените, принизявайки техния интелект и външност, и внушаваше, че за мъжете с власт като него е лесно да правят с жените какво пожелаят.

Въпреки, че арогантното и обидно отношение на Тръмп към нежния пол ставаше често публично достояние, има жени, които са твърдо решени да гласуват за него. Това са аргументите на 9 от тях пред New York Magazine.

Тина Вондарн

Вярата ми няма да ми позволи да гласувам за кандидат, който смята, че абортът е нещо правилно. Много бих се радвала на жена президент. Направете Кондолиза Райс президент. Ако тя се беше кандидатирала, щях да гласувам за нея. Но с Хилари просто не споделяме едни и същи ценности. Всички трябва да сме добри съседи. Но не смятам, че правителството има правото да ми казва какво на кой да дам от джоба си. Какво стана със самочувствието? Ако нещата станат трудни, може би ще успееш да си уредиш работа на непълен работен ден. Може би ще успееш да отидеш при шефа си засрамен и да го попиташ: "Извинявай, но нещата са трудни, мога ли да поработя извънредно?"

Джейн Бидик

Аз дори не успях да видя какво точно е казал Тръмп, защото мисля, че това е глупаво. Освен ако някой не си мисли, че гласува за Христос, се лъже сериозно. Няма идеални хора. Чух, че е казал нещо за опипването на жени и си помислих: "Ами лошо няма. Аз обичам да ме опипват. Все пак съм хетеросексуална жена". Когато мъж ме опипва, и аз го опипвам. Опипването е здравословно. Когато си хетеросексуален, опипваш, нормално е. Хубаво е. Опитайте. От декември насам съм чела много малко неща. Само от време на време хващам отделни изказвания по радиото, иначе не гледам телевизия. Просто действам по интуиция. Ако бях почувствала, че Тръмп е направил нещо, което считам за вредно за интересите на Америка, веднага щях да започна да се интересувам и да чета. Но аз чувам единствено как хората коментират, че обичал да опипва жени. Съжалявам, но това не ме разколебава да гласувам за него.

Валери Стил

Ако жените опипваха мъжете, нямаше да е нещо особено. Но когато мъжете го правят, става скандал. Може и да е вярно, а може и да не е, защото смятам, че Хилари е достатъчно подла, за да плати на жените да говорят лошо за Тръмп. Не разбирам как тя може да казва, че уважава жените, когато не уважава себе си. Вземете за пример историята с Бил Клинтън. Ако мъжът ти те унижава и ти нямаш достатъчната смелост да излезеш от ситуацията, как очакваш другите жени да се борят и да говорят за подобни неща, които са преживели с Тръмп? Хората очакват жените да гласуват за нея, защото тя самата е жена. Аз обаче не смятам, че полът е от особено значение. Важното е какво могат да направят за страната. Тя ни нарече "окаяни". Знам, че се извини за това, но когато Тръмп се извинява за нещо, на него не му прощават.

Алисън Дойл


Не съм слушала какво е казал през 2005 г., защото не считам, че това е релевантно към изборите. Става въпрос за нещо от преди 11 години. Не гласуваме за някой на базата на неговия характер. Това отдавна го минахме. Мисля, че е позор да имаме Клинтън като първата жена президент. Тя изобщо не представлява жените, или поне мен, като жена. Мъжът й е такава гад. Никога не съм чула, че Тръмп изневерява. Просто е имал много бракове. Но такова е обществото днес, всички го правим.

Синди Корсън


Никога не съм била заклет фен на Тръмп. Изборът ми беше труден, но смятам, че Републиканците трябва да спечелят. Те трябва да имат контрол в Сената и в Белия дом. Така че следвам партийната линия. Одобрявам това, че Тръмп говори истината и говори това, което мисли. Грубостта действително ме притеснява - не искам това в един президент. Ако обвиненията на тези жени към Тръмп са верни, много съжалявам за това, не не можем да се концентрираме върху такова нещо, защото трябва да вървим напред. Трябва да имаме кандидати с характер, а е факт, че нито един от двамата няма задоволителен характер.

Мърчън Андерсън

Вече ставаме смешни. Много скоро да кажеш "здравей" на някого ще се смята за сексуален тормоз. Имам няколко приятели, които искат да вярват във всичко, което либералните медии им казват. Не искат да търсят информация сами. Аз така реших да гласувам за Тръмп. Видях го на живо и бях изключително впечатлена. Той е бизнесмен и смятам, че това е нещо, от което страната има нужда - някой, който да измисли какво да направи с рисковата ни икономика. Здравната ни система на практика е недостъпна за нас. Синът ми и жена му не могат да си позволят здравни застраховки за себе си и трите си деца. Родителите ми се чудят как да не се наложи да продадат дома си, за да платят здравните си застраховки и лекарствата си. Просто много ми се иска мръсните политически номера да спрат, за да можем да започнем да говорим по същество. Какво ще правим по отношение на бруталните закони? Какво ще правим по отношение на нашите военни, които трябваше да са се прибрали вкъщи преди много време? Кога ще станем Швейцария и ще започнем да си гледаме нашата си работа, вместо постоянно да се месим в чуждата и във въпроси, които вечно нямат разрешение? Не се грижим за това, което се случва в собствената ни страна. Това ме притеснява.

Никол Мартин


Знаех, когато гласувах за него, че е дошъл от Холивуд. Искахме нещо различно. Не искахме същите физиономии. Тези хора не достигат до работещата класа. И е много иронично, че някой, който е толкова богат, колкото е Тръмп, успява да докосне средностатистическите работещи американци. Постоянно виждаме хора, които са родени богати, и които пропиляват състоянието си в наркотици и партии. Той обаче направи империя. Работещата класа се идентифицира с това. Честно казано, не вярвам на Хилари Клинтън. Просто чувствам, че лъже. Ако я извадим от уравнението, бих казала, че съм много щастлива да живея в страна, където една жена може да стигне толкова далеч. Но просто нямам добро усещане за нея.

Барбара Никълсън

Вече гласувах за Тръмп. Подкрепям го, защото той е единственият кандидат на Републиканците. Просто не искам да гласувам за Хилари. Не бих гласувала за Демократите заради тяхната платформа и конкретно не бих гласувала за Хилари. Особено заради въпроса с абортите. Аз съм напълно pro-life. Тръмп не е достатъчно образован и информиран по въпроса, но имам усещането, че ще събере около себе си съветници, които ще му помогнат да навлезе в материята по-добре. Смятам, че той може да свърши добра работа, ако събере качествен екип.

Деби Ебърли


Избрах Тръмп отдавна. Чувствам, че той се бори със статуквото, което е проядено от корупция. Относно изказването му за жените, нямам намерение да обръщам внимание на нещо, което е казал преди 11 години. Кой може да заяви, че е безгрешен? Според мен Тръмп направи някои промени и акумулира сериозна подкрепа от християните към себе си. Като жена нямам никакви симпатии към Хилари Клинтън. Сигурна съм, че ако една жена е благочестива, бих се гордяла с нея. Но с Хилари не мога да се гордея. Освен, ако се разкае, но това ще означава да признае всичко, което е направила и да отиде в затвора. Тя има много тъмна страна. Както казва Тръмп - тъмна душа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

САЩ: Украйна може да използва новите оръжия, за да поразява цели в Крим

Украйна получава "до дни" помощ от САЩ: Ето кои доставки вече започнаха

Съветници на Тръмп обсъждат наказания за държавите, които се отказват от долара

Американските ВВС с уникално ВИДЕО: Хеликоптер CH-53K пренася изтребител F-35 и едновременно зарежда във въздуха

Говорителка на Държавния департамент напусна заради политиката на САЩ за Газа

Доналд Тръмп осъди пропалестинските протести в САЩ

Нетаняху: Антисемитизмът в кампусите на САЩ наподобява Германия през 30-те години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com