Книги и кино завладяват Благоевград

5303
Книги и кино завладяват Благоевград

Книги и кино завладяват Благоевград в началото на следващата седмица. На 10 август малки и големи ще могат да поседнат в гигантски стол на четенето и да разменят книги в „Пътуващата библиотека”. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Книжният маратон започва от 18.30 часа на площад „Македония”.

Родители и деца ще могат да донесат своите любими книги и да ги разменят с друго интересно четиво от библиотеката. Много забавления и изненади очакват всеки решен да стане част от „Пътуваща библиотека” и след това да продължи своето приключение с „Кецове”. Това е заглавието на филма, които ще бъде прожектиран от 21.00 часа на площад „Македония”. Той е част от поредицата на БНТ1- „Пътуващо лятно кино”.

Разширяват периметъра на забраната за продажба на домашно мляко

Разширява се периметърът на забраната за продажба на домашно мляко, месо и техните производни на територията на общините Дупница, Боб...

В духа на сезона „Кецове” ще отведе всеки зрител на плажа, за да го откъсне поне за малко от скучното ежедневие. Създаден през 2011 година от режисьорите Иван Владимиров и Валери Йорданов, сценарий Валери Йорданов и оператор Рали Ралчев, филмът ще ви срещне с лятната история, която споделят шестима младежи. Те бягат от своите провали – в семейството,любовта, парите, амбициите, в срещите с различните от тях. Бягат от агресията на Града, който “различните” са превзели. Бягат към морския бряг и към свободата си. Какво намират всъщност ще разберат жителите и гостите на Благоевград в понеделник/ 10 август/ от 21.00 часа на площад „Македония”. Организатори на събитието са Община Благоевград и БНТ 1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини