Поддържането на добро либидо и био-капсулите ProstEro

9038
Поддържането на добро либидо и био-капсулите ProstEro
Снимка: unsplash.com

ProstEro са нов вид филмирани био-козметични капсули, чийто състав включва натурални екстракти от сао палмето, семена на тиква и кората на африканска слива. Едноименният производител наскоро разпространи информация, от която става ясно, че произходът на съставките е от Индия. Компанията счита, че органичните компоненти са основното предимство на продукта. Потребителите също споделят предимно приятни впечатления от средството за подчертаване на нивата на либидото в своите мнения и коментари по онлайн форумите за споделяне на интимни преживявания. Те дават добри оценки и отзиви и за цената на таблетките.

Заявката за покупка на натуралните капсули за благоприятстване на процесите по извеждане на излишните течности от организма ПростЕро се подава чрез попълването на актуален телефонен номер в бланка на официалната уеб страница на продукта. Клиентите не трябва да се притесняват за дискретността на поръчката си. Поверителността на техните лични данни е подсигурена. Съществуват редица различни методи за подчертаване на интимното желание и чувство, които са и добри превантивни методи срещу развиване на хронични проблеми с простатната жлеза. Някои от тях включват прилагането на различни видове билки и растения под формата на отвари и чайове с цел детоксикация на организма. Нека разгледаме по-популярните от тях.

Храни за Поддържане на Простатната Жлеза

Много мъже по света се срамуват да признаят, че страдат от хроничен проблем с простата. Статистиките сочат, че приблизително 50% от представителите на силния пол, които се намират на възраст между 50 и 60 г., страдат от доброкачествена простатна хиперплазия, която е напълно лечима, стига да се хване навреме. Този процент продължава да нараства с покачването на броя на годинките. Не е тайна и че съществуват редица профилактични мерки, които могат да бъдат предприети в уюта на дома, за да може по-мъжествената част от човечеството да се радва на интимно щастие и спокоен сън след това.

Част от тях включват промени в дневното меню. Хората много често забравят, че всичко, което приемат вътрешно, дава и своя външен израз. Храната не прави изключение. Онези, които наблягат на прекомерно мазните и богати на рафинирани захари изделия, могат да очакват сериозни проблеми с функцията не само на простатната жлеза, но и на други есенциални системи в тялото – сърдечно-съдовата и опорно-двигателната.

По-долу сме подбрали няколко изключително полезни за функционирането на простатата храни:

--> Семки от Тиква: Уролозите ги препоръчват на хора, които страдат от доброкачествена простатна хиперплазия поради високата им концентрация на каротиноиди, цинк и Омега-3 мастни киселини, за които е установено, че понижават риска от преминаването на заболяването към злокачествено.

--> Сьомга, Скумрия и Морски Дарове: Всички видове риба и морски мекотели, които са наситени с Омега-3 въздействат положително на състоянието на простатата и се грижат за нормалните нива на либидото и желанието за интимен контакт.

--> Домати: Наситени с ликопен, който не се губи дори след преминаването на термична обработка. Той повишава имунитета и се грижи за доброто състояние на простатната жлеза.

Затрудненото Уриниране – Признак за Проблемна Простата:

Отслабването на струята, честите нощни ставания до тоалетна и усещането за парене и болка са част от първичните симптоми на простатната хиперплазия, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Смущенията по време на полов контакт и цялостната дисфункция на пикочно-половата система също са признак, че е време за посещение при уролог. Пиенето на отвари с екстракт от сао палмето се счита за добра превантивна мярка срещу развиването на по-нататъшни оплаквания.

Какво Съдържат и Как Се Приемат Био-Таблетките ПростЕро?

Едноименният производител на средството за положително повлияване на нивата на либидото и благоприятстване на процесите по извеждане на излишните течности извън организма счита, че неговите органични съставки, които са с държава на произход Индия, са основната причина да липсват индикации за възможни неприятни и болезнени противопоказания сред клиентските мнения и коментари в Интернет.

А главните компоненти в био-козметичната формула на филмираните капсули ProstEro са:

- Листата на Палма-Джудже (Палма Сереноа или Сереноа Репенс): Въздейства положително на нивата на имунна защита и благоприятства нормалното функциониране на простатната жлеза.

- Кората на Африканска Слива: Грижи се за спадането на болезнените отоци и подутините, поддържайки пикочните канали чисти от шлаки.

- Семена от Тиква: Допринася за процесите по извеждане на токсини извън тялото, подчертавайки интимното чувство и водейки до засилване на притока на кръв в областта на малкия таз.

Компанията-производител съветва клиентите да се придържат стриктно към наличните в търговската опаковка инструкции за правилна и безопасна употреба, за да не се появят странични ефекти. Те гласят, че:

1) Максималният прием не следва да надвишава 3 (три) пъти дневно по 1 (една) таблетка.

2) Прилагат се орално и приблизително 20-30 минути преди хранене с чаша вода или плодов сок.

3) Пълният курс на употреба следва да е точно 1 (един) календарен месец.

Желаещите да се сдобият със средството за подчертаване на желанието за интимен контакт могат да го заявят на неговата официална уеб страница. Процедурата е напълно дискретна, а плащането става при получаване на изделието. Текущата промоционална оферта позволява на всеки да го вземе с -50% отстъпка от автентичната му стойност.

Интимната Наслада Следва Да Е Взаимна!

Щастието в романтичен план идва, когато и двамата партньори са удовлетворени от преживяното. За целта е нужно да се споделя повече и да се има готовност да се изслушат копнежите на отсрещния. Това е формулата за интимно разбирателство и наслада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Колко зеленчуци трябва да се ядат на ден

5 подправки, които трябва да сложите в кафето за плосък корем

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com