10 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се срещате с ВЕЗНИ

3767
10 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се срещате с ВЕЗНИ
Снимка: iStock/Guliver

Поради силната си романтична природа Везните са подходящи за сериозни връзки и винаги ще могат да привличат партньори. Въпреки че повечето хора не могат да не бъдат привлечени от Везни, може да се наложи да положите повече усилия, за да спечелите този любвеобилен въздушен знак. Въпреки това Везните ще поставят спокойствието си на първо място, дори когато се влюбят лудо. Следователно идеалният спътник за Везните е някой, който няма да се намесва в лекия им ритъм на живот. Ето 10 неща, които трябва да знаете, ако се влюбите в представител на зодия Везни:

1. Предпочитат първите срещи на елегантни места

Заведете ги на бални танци или на ски, вместо да пътувате дълго с кола, за да ядете улична храна. Те са доста експресивни, когато става въпрос за емоциите им, и обичат да показват любовта си по различни начини. Но предпочитат срещи на места, подбрани с вкус.

2. Те са чувствени и съблазнителни

На тях просто е невъзможно да се устои заради флиртаджийското им отношение и изискания вкус в начина, по който водят живота си. Въпреки това, поради магнетичната си личност, те не полагат много усилия, за да изпъкнат или да бъдат известни.

3. Нуждаят се от мек любовник, а не от доминиращ партньор

Тъй като са въздушен знак, понякога са склонни да стават силно непредсказуеми, което може да ги накара да изгубят контрол над обикновено хладното си и събрано поведение. Те трябва да са в спокойна, безстресова среда. Доминиращият партньор просто не е подходящ за Везните.

Кои зодии изпитват голямата любов най-късно?

4. Приятелството им често се разбира погрешно като увлечение

Една дума за предупреждение: тъй като са общителни, тяхното приятелство и привързаност често се тълкуват като нещо друго. Но не бива да се притеснявате: този вид събития само ще ги направят по-съпричастни към чувствата на другите и те ще се научат да разчитат социалните сигнали.

5. Те не са импулсивни в любовта

Те имат страна, в която търпеливо изчакват истинската си любов. Когато Везните са открили сродната си душа, думата "верен" ги описва най-добре. Но те обикновено обичат да са предпазливи и няма да се впускат в интимни отношения туко така.

6. Те имат голям социален кръг

Ако искате да се срещате с представител на зодия Везни, трябва да знаете, че те имат огромен приятелски кръг, който включва и двата пола. Ето защо, идеалният партньор за тази зодия е човек, който не е ревнив и може да приеме приятелските отношения на любимия с противоположния пол. 

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

7. Дават предимство на семейството си пред любовниците

Те поставят семейството си на първо място и полагат големи усилия, за да угодят на роднините си. В желанието си да ги направят щастливи, те могат да отделят толкова много внимание на роднините си, че напълно да забравят за половинката си. 

8. Те желаят балансирана връзка

Балансът, хармонията и други подобни черти са въплътени от Везните и те търсят същите качества в съпруга си. Сега те могат да бъдат дразнещо придирчиви в това отношение, тъй като се опитват да открият тези качества в своята половинка и често се чувстват разочаровани.

9. Те рядко преодоляват първата си любов

Везните вярват в очарованието на първата любов. Те не могат да пренебрегнат първата си любов; тя е твърде важна. На по-късен етап от живота си обаче те често вярват, че са влюбени, което ги кара да се впускат в многобройни връзки.

10. Те се държат като глупаци в любовта

Когато Везните са във връзка, те трябва да положат усилия да мислят критично за това дали те и избраният от тях партньор са съвместими. Страданието, което Везните изпитват във връзката, може да е причинено от вярата им в "любовта от пръв поглед".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com